Kardi Bi dobila milion dolara od uglednog bankara: Svi je napali, a ona odmah pokazala i račun na ceo iznos! (FOTO)

08.12.2022

15:18

0

Ona je održala nastup od svega 30 minuta

Kardi Bi dobila milion dolara od uglednog bankara: Svi je napali, a ona odmah pokazala i račun na ceo iznos! (FOTO)
profimedia-0644022754 - Copyright Profimedia

Reperka Kardi Bi izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Tviter kada je objavila da je za nastup koji je trajao svega 35 minuta zaradila milion dolara.

Poplarna Kardi nedavno je nastupala na festivalu "Art Bazel" u Majamiju, a pozamašnu svotu novca koju je dobila otkrila je kao odgovor na provokaciju jednog korisnika ove društvene mreže da je nastupala u "nečijem stražnjem dvorištu".

- Dobila sam milion dolara za nastup na privatnom događaju uglednog bankara za 400 ljudi, i to za samo 35 minuta. Razmislite o tome kada pišete o ovoj dobitnici Gremija - napisala je ona na Tviteru.

Printscreen/Twitter/iamcardib
Tvit reperke Kardi Bi

Podsetimo, Kardi je poslednjih dana bila u središtu skandala kada joj je italijanski umetnik zapretio tužbom zbog njenog kostima Mardž Simpson za Noć veštica. Reperka je podelila sa pratiocima svoj kostim na Instagramu, a na fotografiji se moglo videti kako kultni animirani lik nosi crnu haljinu Terija Muglera iz 1995. godine, umesto tipične zelene haljine. 

Belkalis Marlenis, kako glasi pravo ime kontroverzne reperke, je u spornu objavu uključila i fotografiju umetničkog dela koje je izradio Aleksandro Palombo, a koje joj je bilo insipiracija za kostim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 - Kardi Bi i njeni saradnici koristili su moj umetnički rad bez ikakvog odobrenja, ponižavajući njegovo izvorno značenje, isključivo u komercijalne svrhe - rekao je Palombo za medije.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike