Bukti estradni rat! Ceca Ražnatović i Saša Mirković u žestokom sukobu, estradni menadžer izneo šok detalje na njen račun

28.07.2023

14:48

4

Niko nije očekivao da će jedna rasprava odvesti u ovom pravcu

Bukti estradni rat! Ceca Ražnatović i Saša Mirković u žestokom sukobu, estradni menadžer izneo šok detalje na njen račun
Ceca Ražnatović i Saša Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Na estradi se razbuktao novi "rat", a akteri istog su, između ostalog, Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik "Hajp" produkcije i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Kako je sve počelo

Prethodnih dana javnost bruji o bivšoj zadrugarki Anđeli Đuričić, koja je rešila da tuži TV Pink i voditelja te televizije Darka Tanasijevića, kao i svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

U celu priču su upleteni i nekadašnji zadrugari Marko Đedović i Fran Pujas, za koje su sa "Hajpa" tvrdili da su u vezi, te da se Tanasijević umešao u njihov odnos, o čemu svedoče razni tekstovi objavljeni na portalu pomenute televizije. 

Takođe, Mirković je na svom storiju na Instagramu nazivao Đedovića nasilnikom, podsećajući na incident koji se dogodio u "Zadruzi", kada je tadašnjoj učesnici Miroslavi Mimi Živković udario šamar. Na sve to, Mirković je upleo u priču i Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink, čiji je Đedović sada savetnik.

Oglasio se Đedović

Nekoliko dana nakon što su sve ove priče izašle u javnost, Marko Đedović je rešio da se oglasi i "uzvrati udarac".

On je, naime, objavio stare novinske članke u kojima su pisane ne tako pohvalne stvari o Mirkoviću.

- Gledam danima i ne mogu da verujem šta fantomska "internet" televizija sa nazovi portalom radi. Čovek je kriminogene prošlosti, neko ko je osuđivani kriminalac, kako pišu mediji, ko je bio spreman da kao narodni poslanik radi iza leđa predsedniku, krade od dece paketiće i na sve to pobegne iz države, a kako sam čuo i sopstvenu ženu strpa u zatvor.

- Spreman je da ubije i pokuša da zataška slučaj, što mu u mom slučaju jedino ostaje kao opcija. Krivične prijave i tužbe dobiće i on kao i njegovi "urednici", ovim putem se javno obraćam nadležnim institucijama, poslao sam mail i zaštitniku nadležnom za ljudska prava i tražio zaštitu. 

- Izmišlja ljubavne odnose, pa ih kombinuje po sopstvenoj devijantnoj masti, i etiketira i targetira ljude koji mu nisu ništa uradili, samo nisu hteli da gostuju na toj njegovoj nazovi televiziji, izuzev jednom u emisiji kod voditeljke koja im je zbog celokupne situacije dala otkaz. S obzirom na sve gore navedeno tražim zaštitu za sada od naših, a ako je ne dobijem, od međunarodnih institucija. Hvala svima koji su me podržali pozivajući me privatno jer se plaše kriminogene prošlosti osobe koja je očigledno na sve spremna. Mnoge stvari i privatno znam o kojima ću javno pričati šta je radio i dok je bio u susednoj državi bežeci od pravde. Ja nisam neko ko se druži i družio sa ljudima koji su istorija Pinka, nego nekima koji ga dobro poznaju decenijama. Za sad toliko... Biće nastavka...

- A za sve do sada urađeno će se morati odgovarati i za sve izmišljotine, nikada nikakvu izjavu povodom ovog neosnovanog napada nisam da, a izmišljane su i stavljane u članke.

Tražim i proveru načina poslovanja jer su do mene stigle priče od bivših zaposlenih, a i sadašnjih, koji ne mogu da daju otkaz jer im traži da vrate plate jer je preko pozajmice uplaćivao da istraže ovaj slučaj. Stop linču nad mojim kolegama, prijateljima i nad mojom porodicom! - napisao je Đedović.

Kako je Ceca uvučena u celu priču

Đedovićevu objavu na Instagramu podelila je i pevačica Ana Nikolić, koja je nedavno i sama raskinula saradnju sa Sašom Mirkovićem, a na račun jednog drugog su iznosili razne stvari.

Ona je Đedovićevu objavu postavila na svom storiju i označila Cecu Ražnatović. Inače, Marko Đedović i Ceca Ražnatović su prijatelji, što pokazuju i objave na društvenim mrežama.

Printscreen Instagram/cecaraznatovic
Objava Cece Ražnatović

Ceca je objavu, na kojoj ju je označila Ana Nikolić, podelila na svom nalogu na Instagramu i tada kreće raskol između Saše Mirkovića i nje.

Šta je Mirković izneo o Ceci

Nakon Cecine objave, Mirković je imao niz svojih na Instagramu.

- Repostuj sad ovo: Koliko dece nosiš na duši? Ko je ubio Arkana? Koliko si poreza platila državi? Koliko narkomana držiš pod kontrolom? Koliko si para uzela od Šiptara? Nastaviću sutra - napisao je Mirković i označio Cecu.

On je potom pokazao i navodnu prepisku sa Cecom putem jedne mreže za razmenu poruka.

- Repostuj i mene sele. Nema smisla selektivno - napisao je Mirković.

- Sram te bilo! - odgovorila mu je Ceca.

- Sram tebe bilo! Ali to si ti! Ništa novo. Narkomani, blud i nemoral. Srpska maćehice - odgovorio je Mirković.

Uz ovu navodnu prepisku, Mirković je dodao sledeće:

- Ništa srpskoj maćehici nije falilo dok je lovu dobijala, ali od kad sam rekao ne može više, onda je boli. E pa neću da radim sa tobom i tvojim kriminalcima Ceki.

Umešao i Kiju i Slobu

U celu priču oko njega i Cece, Mirković je umešao i nekadašnji par Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

Prvo je objavio snimak Kijinog gostovanja iz emisije na "Hajpu", u kom ona izgovara da "Ceca Ražnatović ne sme da je pogleda u oči".

- Pa Ceca Ražnatović ne može ni svojoj sestri da pogleda u oči, a gde tebi Kija. A onda zamislite da pogleda svim onim ljudima koji su ostali bez dece, roditelja, rođaka...

Danas je na portalu "Hajpa" osvanula i vest da su Sloba Radanović i Ceca Ražnatović navodno bili u vezi, o čemu se ranije spekulisalo, ali nije nikada bilo potvrđeno ni sa jedne ni sa druge strane.

Mirković se ne zaustavlja

U nastavku vam predstavljamo i naredne storije Saše Mirkovića, koje je posvetio Ceci.

- Što počne u besu, završi u sramoti. To znaš, je l'?

- Glamurozna heroina i najveći živući simbol ratnog užasa! Ona nije uspela preko noći, njen uspeh dolazi iz mraka... Argumentovano optuživana i osuđivana žena kojoj se nije pametno zameriti. Da ne prođem kao mnogi. Ali šta je tu je. Ona je srpska maćehica i Milova "drugarica".

- Da ne zaboravimo "rane radove" "gospođe" sa Dedinja:

1. Dok su Srbi ginuli, ona je zadovoljavala neku drugu paravojsku.

2. Nameštala otmice dece Željka Mitrovića, ako je zaboravio.

3. Nismo zaboravili ni kako je Arkan ošišao zbog toga, pa je oženio.

4. Nismo zaboravili ni kako je naređivala prebijanja ljudi koji su drugačije veroispovesti, ali su građani Srbije...

Ima toga još puno - zaključio je, barem za sada, Mirković.

Cecin odgovor

Što se tiče Cece Ražnatović, kako je Mirković pokazao, ona ga je, navodno, blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Pored toga, jedina objava na njenom nalogu, pored one u kojoj je podržala Đedovića, bio je citat.

- Svako vidi u tebi ono što nosi u sebi. Ne možeš biti dobar lošim ljudima - glasi citat koji je Ceca objavila.

Šta dalje?

Što se tiče Mirkovića, u trenutku pisanja ovog teksta, on nije imao novih objava protiv pevačice. 

Marko Đedović je na svom nalogu nastavio, u okviru storija, da iznosi razne stvari o njemu, ali koje su vezane za sukob njih dvojice.

Šta će se dalje dešavati, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike