Saša Mirković o Evroviziji i Konstrakti: Ona najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje!

18.05.2023

14:01

0

Nije štedeo reči

Saša Mirković o Evroviziji i Konstrakti: Ona najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje!
Konstrakta i Saša Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Aca Lukas takmičio se prošle godine na Pesmi za Evroviziju sa pesmom "Oskar", ali je u Torino otišla Ana Đurić Konstrakta sa numerom "In corpore sano", što je razljutilo i njega i njegovog menadžera Sašu Mirkovića.

Kako je Konstrakta komentarisala ovogodišnji trijumf Šveđanke Lorine, za njom se oglasio i Mirković rekavši da ona ne treba da govori o fer pobedi.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Aca Lukas

- Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasao. Finac je, recimo, bio miljenik publike i odneo je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje. Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer - poručila je Konstrakta, a onda je Saša dao svoj sud o svemu.

 

- Konstrakta najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje za predstavnika na Evroviziji. Ne znam šta tu njoj nije jasno - rekao je Mirković, pa dodao:

Instagram screenshot / sasa_mirkovic_official
Objaav Saše Mirkovića

- Glupo je da ona priča da li je nešto fer ili nije. O tome je trebalo da razmišlja 2021. godine kad joj je njeno društvo u žiriju poklonilo bodove na RTS takmičenju - tvrdi producent.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike