Anđela Đuričić tužila Zvezdana Slavnića i TV Pink: Evo zbog čega ih sve tereti

27.07.2023

13:34

0

Autor: B. D.

Diskvalifikovana zadrugarka je osim ovih, najavila i brojne druge tužbe

Anđela Đuričić tužila Zvezdana Slavnića i TV Pink: Evo zbog čega ih sve tereti
Anđela Đuričić - Copyright Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić podnela je tužbu protiv Zvezdana Slavnića zbog fizičkog nasilja tokom boravka u rijaliti programu „Zadruga 6”, ali i protiv televizije „Pink” zbog protivpravnog lišenja slobode, piše Hype.

U saopštenju zastupnika Đuričićeve, objašnjeno su zbog čega Anđela tereti Slavnića, ali i medijsku kuću sa kojom je sarađivala.

Instagram printscreen/andjelaadjuricicc
Anđela Đuričić

- U ime i za račun gospođice Andjele Djuričić podnete su prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić  i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz cl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz cl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - piše u saopštenju, a onda i pojašnjenje zbog čega će se Đuričićeva suditi sa Pinkom:

Instagram printscreen/andjelaadjuricicc
Anđela Đuričić

- Protiv RTV Pink i odgovornih lica u njemu podnete su krivične prijave prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog osnovane sumnje da su na štetu gospodjice Djuričić izvršili produženo krivično delo protivpravno lišavanje slobode iz čl. 132 krivičnog zakonika Republike Srbije. Protiv štampanih i elektronskih medija podneto je 180 tužbi zbog povrede ugleda i časti gospođice Djuričić. Radi zaštite gospođice Đuričić i nepobedivosti tajnosti postupaka, ostale podatke za sada nećemo iznositi - stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike