Ljubavni život Maje Marijane ravan nuli: Ne primećujem muškarce, svi bivši su bili manipulatori i paraziti

28.07.2023

09:04

0

Pevačica je nakon razvoda imala problema oko podele zajedničke imovine

Ljubavni život Maje Marijane ravan nuli: Ne primećujem muškarce, svi bivši su bili manipulatori i paraziti
Maja Marijana - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevačica Maja Marijana imala je turbulentan emotivni život. Njen razvod sa bivšim partnerom je ispunjavao stupce u medijima, a sve zbog toga jer je imala problema sa podelom oko imovine stečene u braku. 

- Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer u našoj sigurnoj državi neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara - rekla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Maja Marijana

Nakon razvoda je uplovila u vezu sa mlađim momkom, ali o toj vezi nikada javno nije htela da govori. Svoj emotivni život, pevačica čuva za sebe, i ističe da muškarce gotovo ne primećuje, jer ju je svaki iskoristio.  

- Ja uopšte ne primećujem muškarce, bavim se sobom, a njih sam stavila po strani na neki period u dalekoj budućnosti. Svi su bili manipulatori, pogotovo oni koji žive od tuđeg rada i koji žele da budu paraziti. Ja sam to počela da proučavam, prvo na svojoj koži, a onda sam uzela i razna štiva da vidim kako izbeći sve to - istakla je Maja, prenosi Grand.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike