Ne budite bankomat momcima! Maja Marijana uputila savet mlađim koleginicama: Kad krene rukom na novčanik, odmah pljas!

09.03.2022

22:28

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica se nada da će devojke naučiti iz njenih iskustava, koja inače planira da pretoči u knjigu

Ne budite bankomat momcima! Maja Marijana uputila savet mlađim koleginicama: Kad krene rukom na novčanik, odmah pljas!
ATAImages/Antonio Ahel

Buran ljubavni život Maje Marijane dugo je intrigirao javnost, a ona je iz svega izvukla dobru pouku. Kako kaže pevačica, ima savet zlata vredan za sve devojke, odnosno najpre mlađe koleginice, kada su u pitanju ljubavni izbori.

Naime, Maja poučena svojim iskustvom sve devojke savetuje da ne mešaju ljubav i posao, te da muškarcima ne dozvoljavaju da "barataju" sa njihovim novcem.

ATAImages/ A.A.
Maja Marijana

- Drage moje koleginice, posebno se obraćam mlađim koleginicama, u ovom našem poslu to je luksuz koji će te skupo platiti! Devojka snimi pesmu, sve super, lepa mlada, zgodna, ode na nastup, a tamo tih krvopija ima koliko hoćeš. Onda se njemu dopadne ta lepa i mlada devojka, lepo zarađuje, divota i onda se tu dese neke emocije, a on se ujutru probudi kao njen menadžer. Ona sve vreme ima privid da on nju voli i ona vrlo brzo njemu postaje samo posao, a onda njen posao postaje njegov posao. Tako počne da kontroliše sve, njene finansije, nastupe, sve, sve mora da kontroliše. E, onda kada se ona osvesti i shvati da je upala u paukovu mrežu, tarantulinu mrežu i kada hoće da se iščupa, kreće pakao - rekla je Maja pa objasnila šta onda biva epilog ove priče. 

- Sledeće se dešava to da taj tip počinje nju da ucenjuje, pa da je minira po nastupima jer mu je otišao bankomat. Hoću da kažem da posao i emocije ne smeju da se mešaju, jer vama ako ne odgovara menadžer, kako će te da otpustite momka ili muža. Ono što je najbitnije, kada je naš posao u pitanju, šta god da nam je u kući, ako smo zakazali nastup, moramo da ga ispoštujemo i da dođemo vesele i nasmejane, a ne da ideš sa momkom ili mužem koji ti je menadžer, nervira te usput i ti onda dođeš, a nije ti do pevanje. Znači ako krene da vam pipne novčanik, odmah po ruci-pljas i blok - kaže Maja Marijana za Grand News i zaključuje:

ATAImages/ G.G.
Maja Marijana

- Ja sam dupla škorpija i kada se zaljubim ne vidim ništa. Tu se izgubim jer uvek razmišljam srcem. Molim vas ne dozvolite da budete nečiji bankomat, već da nađete stabilnu osobu koja neće da se krije iza mamine suknje. Molim vas poslušajte me - savetovala je sve dame Maja koja bi volela da sva svoja iskustva pretoči u knjigu.

- To je ideja duga već petnaest godina i biće jednoga dana. U njoj neće biti pretočena samo moja karijera, nego sve, maltene od kako znam za sebe. Nadam se da će neka moja iskustva pomoći mladim devojkama, čime god da se bave, koji god da je posao u pitanju - rekla je Marijana.

Bonus video:

24sedam

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti