Maja Marijana nazvala muškarce teletabisima: Nesposobni su, nemaju šta da traže sa mnom! (FOTO/VIDEO)

30.11.2022

10:35

0

Svi su primetili i pevačicin bujni dekolte

Maja Marijana nazvala muškarce teletabisima: Nesposobni su, nemaju šta da traže sa mnom! (FOTO/VIDEO)
Maja Marijana - Copyright ATA Images/ M.M.

Maja Marijana gotovo da ne želi više da govori o muškarcima, nakon što se razišla prošle godine od dečka Nenada, a iako sada u njenom ljubavnom životu ne postoji niko konkretan, priznala je da dobija cveće i da ima varnica. Koliko joj često prilaze, ali i da li je se jači pol plaši, folkerka je iznela najpre stav kroz šalu, a onda otkrila kakva je situacija u njenom životu.

- Dupla sam škorpija, gde smeju da mi priđu - našalila se Maja, a zatim na pitanje zašto se muškarci plaše da joj priđu, kaže:

ATA Images/ M.M.
Maja Marijana

- Zato što znaju da su nesposobni, šta oni imaju da traže sa mnom? - rekla je ona i zatim muškarce koji su joj se udvarali nazvala "teletabisima". Na pitanje 24sedam da li joj se udvaraju mlađi muškarci, s obzirom na to da je imala 15 godina mlađeg dečka, Maja kaže da "nije pitala za godine, ali ni da je ne zanimaju". Ipak, priznala je da trenutno ima udvarača.

- Ima nekog udvaranja, ali ne bih da otkrivam. Posao me u principu zanima najviše, 99 odsto, preusmerila sam svu svoju energiju na posao. Tako da me ne interesuju - poručila je pevačica, pa smo je u skladu s tim pitali da li to znači da će snimiti nove pesme, možda i album.

- I dalje su snimati spotove za stare pesme, snimiću dve nove pesme ako nađem normalne i dobre, pod uslovom da mi autor potpiše da neće dozvoljavati da mi tamo neki presnimavaju pesme. Nadam se da ću naći neku "krštenu" pesmu - zaključila je Maja.

ATA Images/ M.M.
Tvrdi da joj je kilaža otišla u grudi: Maja Marijana

Ona je povodom svog izgleda i bujnog dekoltea rekla da ništa nije radila na sebi, ali da se ugojila i da joj je višak kilograma otišao "gde treba". 

Šta je Maja rekla o događajima iz ove godine, šta je naučilo pameti u životu, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike