„Pamtiću 2022. godinu po svom novom rođenju!" Maja Marijana otvorila dušu: Sad se spremam za Božić, to je kod nas praznik žena!

05.01.2023

18:46

0

Iako se uvek dobro pripremi za Božić, praznik s porodicom uvek provede kod prijatelja

„Pamtiću 2022. godinu po svom novom rođenju!" Maja Marijana otvorila dušu: Sad se spremam za Božić, to je kod nas praznik žena!
Maja Marijana - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Marijana na poslu je dočekala 2023. godinu, ali kod nje svakako vlada dobro raspoloženje. I te kako ju je uhvatila praznična euforija.

- Postalo mi je normalno da Novu godinu provodim radno, jer sam tako navikla. Uvek se dobro provedem sa publikom, a tako je bilo i ovog puta. Te noći jedni drugima poželimo sve najlepše - kazala je pevačica, pa dodala:
 
- Prethodna godina mi je bila zaista predivna. Pamtiću je po svom novom rođenju. Doček sam proslavila kao drugi rođendan, što bi rekla Zorica Brunclik: „Jedina sam koja slavi rođendana dva“.

ATA Images/ M.M.
Maja Marijana

Jelku je, priznaje, jedva stigla da okiti.

- Stigla sam da je okitim, ali jedva. Stalno putujem, negde idem, radim, snimam emisije... Moje ćerke su velike, njima to sada nije toliko zanimljivo. Rade po ceo dan, uveče dolaze umorne kući, a ja nikada nisam umorna tako da je to zadovovljstvo pripalo meni kao najmlađoj – našalila se ona za „Grand onlajn".

Za Božić se, kaže, uvek dobro pripremi zajedno sa svojom porodicom, ali ga provede - s prijateljima.

- Kada je Božić u pitanju, volim uvek da napravim bogatu trpezu, ali tog dana imam toliko poziva da na kraju uvek slavimo sa prijateljima. Tada sve žene budu na okupu. Božić je kod nas praznik žena - objasnila je ona, pa otkrila kako se ko u njenoj kući snalazi kada je reč o kuhinji.

Instagram printscreen/majamarijanaofficial
Maja Marijana

- Kada su praznici u pitanju, moje ćerke vole da im ja sve pripremim. Najviše vole susam salatu, to je ona salata sa kikirikijem, piletinom i pavlakom i što više susama. To nam je omiljeno jelo. Hranu naručujemo samo kada sam veoma umorna, a i moje ćerke se dobro snalaze u kuhinji i često spremaju razna jela - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike