Popovićeva snaja šminka Maju Marijanu: Došla sam sa mladine strane (VIDEO)

19.05.2022

18:01

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je otkrila zašto je na svadbeno veselje došla sama

Popovićeva snaja šminka Maju Marijanu: Došla sam sa mladine strane (VIDEO)
majafi - Copyright 24sedam

Saša Popović i Suzana Jovanović danas žene sina Danijela, a veliko slavlje organizovali su u jednom eminentnom prestoničkom restoranu.

Među zvanicama su mnoge poznate ličnosti poput Dragana Stojkovića Bosanca, Cece Ražnatović, Viki MIljković i drugih, a tu je i Maja Marijana. Ona je stigla na venčanje u dugoj leopard haljini i to, kako kaže, sa mladine strane.

- Mladu odlično poznajem, ona me šminka - kaže Maja za snaju porodice Popović, Tijanu koja je šminkerka i radi na Grand televiziji.

24sedam
Maja Marijana

- Zahvaljući njoj sam tako lepa, najlepša na Grandu. Ja sam sa mladine strane - kaže pevačica i otkriva nam zašto je na svadbu došla sama i da li je nekada do sada uhvatila bidermajer.

- Došla sam sama, ne treba mi niko da mi ugrožava auru (smeh). Što se tiče bidermajera, hvatala sam ga više puta ali mi nije pomoglo. Ma dosta mi je muškaraca i za tri života - priča nam Maja pomalo razočarano, a na pitanje da li joj se udvaraju muškarci kaže:

- Ma šta imaju meni da se udvaraju, šta više da mi kažu. Sve sam već čula. Do sada je bila samo priča, a sad samo dela - odsečna je Marijana i otkriva šta je poželela mladencima, Danijelu i Tijani.

Mladencima želim poštovanje, razumevanje, nezavisnost i naravno ljubav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike