Ijan Somerhalder dobio drugo dete! Žena mu se porodila kod kuće, pa pogazila sopstveno pravilo ne bi li svet o svemu obavestila (FOTO)

30.06.2023

23:40

0

Poznati par dobio je sina

Ijan Somerhalder dobio drugo dete! Žena mu se porodila kod kuće, pa pogazila sopstveno pravilo ne bi li svet o svemu obavestila (FOTO)
Ijan Somerhalder - Copyright Profimedia

Glumački par, Niki Rid i Ijan Somerhalder, dobio je drugo dete. Niki je sina rodila kod kuće, a kako bi prva lepe vesti saopštila svetu - pogazila je svoje veliko pravilo, vezano za društvene mreže i decu na istim.

Kako je objasnila u svojoj emotivnoj objavi na kojoj joj tek rođena beba leži na grudima i drži je za prst, ona maksimlano izbegava takve prizore onlajn. Ipak, emocije su je ponele, a na ovaj način se ujedno i zahvalila svima koji su joj pomogli da se porodi u svoja četiri zida.

Ime dečaka, koji se rodio još nedeljama unazad, još uvek nije poznato za javnost.

- Pre nekoliko nedelja smo dobili našeg sina, na dan koji se može opisati samo kao jedan od najlepših u mom životu. Rođen je kod kuće, u vodi, okružen ljubavlju, a moje srce je za tren postalo broj veće - počela je ona na svom Instagramu, pa dodala:

Niki Rid, Instagram screenshot / nikkireed
 

- Kao šta znate, postavila sam jasne granice što se tiče društvenih mreža, šta ide na njih, a posebno po pitanju dece. Ali, želela sam da prva podelim ovo sa vama i zahvalim se što moje granice poštujete i šaljete nam samo pozitivnu energiju i ljubav - poručila je poznata majka, pa se onda i zahvalila doktoru, babici, te fotografu koji je na poseban način ovekovečio njeno upoznavanje sa bebom.

Niki Rid i Ijan Somerhalder, Profimedia
 

Podsetimo, Niki i Ijan su pre oko pet godina dobili jednu ćerku, kojoj su dali ime Bodi Soleil Rid Somerhalder. Glumac je, inače, od rane mladosti maštao o višečlanoj porodici, pa je, kako je naglasio jednom, maksimlano zahvalan svojoj izabranici što mu je taj san i ostvarila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike