Čening Tejtum prošao težak period nakon razvoda: Nisam planirao da budem samohrani otac

06.06.2023

07:45

0

Glumac je otkrio kako su izgledali trenuci sa njegovom naslednicom kada nije imao suprugu uz sebe

Čening Tejtum prošao težak period nakon razvoda: Nisam planirao da budem samohrani otac
Čening Tejtum - Copyright Profimedia

Glumac Čening Tejtum upustio se u književne vode, pa je napisao i dečiju knjigu, a mnogo toga je inspirisano onim što je i sam prošao sa svojom ćerkom.

Čening je, kao što je poznato, sa glumicom Dženom Devan dobio ćerku 2013. godine, a kada su se šest godina kasnije oni rastali, to je bio težak period za njega.

- Nisam planirao da budem samohrani tata, to u najmanju ruku nije bilo u planu ili u mom slučaju. I bio sam prilično nervozan. Razmišljao sam: "Ona je devojčica". Tražio sam na Jutjubu kako da joj ispletem kosu - priča glumac i dodaje:

Profimedia
Čening Tejtum

- Nisam želeo da budem tata koji ju je vodio u školu izgledajući kao da je upravo spavala na ulici. Dakle, moja serija knjiga je na neki način nastala od toga. Ja sam zaista smislio kako da razgovaram sa malom devojčicom.

On je dalje priznao da je, onog trenutka kada je shvatio da će postati otac, imao plan, sve dok nije došlo do trenutka da mora da postavi pravila.

- To je čudno, ali deca, iako ne žele granice, oni žele granice. Njena anksioznost se smanjila, stres je bio manji kada je razumela pravila. A to nisu bila njena pravila, nego smo ih zvali kućnim pravilima - ispričao je glumac.

Profimedia
Čening Tejtum

Kako je priznao, iako mu je teško pao razvod i pokušavali su da održe brak, shvatili su da se trude uzaludno.

- Mislim da smo pričali priču kada smo bili mladi i nastavili smo pričati tu priču, bez obzira na to koliko nam je život otvoreno govorio da smo toliko različiti - rekao je glumac.

Podsetimo, Džena i Čening su se rastali početkom 2018. godine. Nešto kasnije je on počeo da se zabavlja sa pevačicom Džesi Džej, ali se i ta veza završila nakon dve godine. Od 2021. godine on je u vezi sa Zoi Kravic

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike