Nikad viđena fotografija sa venčanja Zlate i Peje s kumovima: Pevačica sa punđom i velom preko glave, a Šijan čuva Goci leđa (FOTO)

27.07.2023

20:50

0

Trenutak kada je par izgovorio sudbonosno „da”

Nikad viđena fotografija sa venčanja Zlate i Peje s kumovima: Pevačica sa punđom i velom preko glave, a Šijan čuva Goci leđa (FOTO)
Zoran Pejić Peja i Zlata Petrović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Pixabay

Pevačica Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja sudbonosno „da” izgovorili su davne 1996. godine u prisustvu najbližih prijatelja i porodice, a njihovoj ljubavi kumovali su Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski, a sada je isplivala fotografija koja svedoči ovom svečanom činu. 

Naime, na Instagram stranici koja neguje uspomene poznatih osvanula je fotografija sa venčanja Zlate i Peje. Pevačica u raskošnoj beloj haljini i sa velom preko glave, a Peja u crnom svečanom odelu nasmejani su sedeli ispred matičara uz prisustvo kumova i prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Zlata je za kumu izabrala Gocu Božinovsku koja je došla sa Zoranom Šijanom, čije prijateljstvo i dan-danas traje, dok je Peja za kuma odabrao Jašara. 

Podsetimo, prve varnice između Zlate i Peje sevnule su na snimanju njegove emisije, gde je ona bila gost.

- Nešto čudno sam i kod njega osetila, to je bila ta povratna energija. Mi smo posle emisije otišli na kafu, a ta kafa se tako završila. Prvi dan smo bili intimni i posle smo postali muž i žena - ispričala je Zlata svojevremeno, pa dodala da je sama sebi razbila tada predrasude:

Antonio Ahel/ATA Images
Zoran Pejić Peja, Zlata Petrović

- Ja sam nekada zamerala drugima: „Kako to tek si upoznala čoveka i već tu noć si otišla sa njim u krevet“. Kao što sam nekome rekla, ja sam to učinila. Pravila ne postoje. Možeš ti sa nekim da se znaš tri meseca i da se ništa ne desi. Kod nas je odmah proradila hemija, proradilo je nešto što je reklo da treba da budemo muž i žena.

No, iako je ljubav bila velika, nije potrajala, te su se brzo i razveli. Kruna njihove velike ljubavi je sin Jovan, na kog su oboje danas veoma ponosni, a zbog njega su i sve ove godine ostali u prijateljskim odnosima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike