Treća sreća? Čuvenog Hulka Hogana obožavaju Srbi, a on je sad rešio da se opet ženi: Evo kako je zaprosio 24 godina mlađu devojku

26.07.2023

23:40

0

Njih dvoje su već godinu dana zajedno i sigurni su u svoju ljubav

Treća sreća? Čuvenog Hulka Hogana obožavaju Srbi, a on je sad rešio da se opet ženi: Evo kako je zaprosio 24 godina mlađu devojku
Hulk Hogan - Copyright Profimedia

Hulk Hogan, koga su nešto starije generacije u Srbiji obožavale u seriji "Grom", verio se sa svojom 24 godina mlađom izabranicom Skaj Dejli.

Poznati par se, inače, ne eksponira u javnosti, a kako se navodi u medijima, veridba je otkrivena na venčanju najbolje drugarice glumčeve buduće supruge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hulk Hogan (@hulkhogan)

Kako je rekao, sve se desilo tri dana pre pomenutog venčanja, kada je tokom večere izvadio dijamantski prsten i pitao svoju dragu da se uda za njega. 

On se i zahvalio paru koji su bili provodadžije i uspeli da spoje Hogana i Skaj ponovo, nakon što su se upoznali na žurki godinu dana ranije. 

Ovo mu nije prva veridba

Hulk ima iza sebe dva braka - sa Lindom od 1983. do 2009. godine i Dženifer Mekdonald, sa kojom je bio od 2010. do 2021. godine. 

Profimedia
Hulk Hogan

Ima dvoje dece iz prvog braka - Bruk i Nika. 

Kada je Skaj u pitanju, ona ima jedan brak iza sebe i troje dece.

Eksplicitni snimak

Hulk je imao, inače, burne veze, a čak je spavao i sa suprugom svog bivšeg najboljeg prijatelja, i to dok je on još bio u braku sa prvom ženom.

Tada je tužio sajt koji je objavio snimak, tražeći 100 miliona dolara. Međutim, dobio je odštetu od 31 miliona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike