Hulk Hogan uslikan sa štapom: Rvaču presečeni živci, ne oseća noge nakon operacije! (FOTO)

08.02.2023

13:29

1

Uprkos tome što svi govore da nema zdravstvene probleme, sada je uslikan u teškom stanju

Hulk Hogan uslikan sa štapom: Rvaču presečeni živci, ne oseća noge nakon operacije! (FOTO)
Copyright Profimedia

Svima koji koji su odrastali u drugoj polovini 80-ih i prvoj polovini 90-ih u odličnom sećanju je ostao Hulk Hogan, najpoznatiji kečer na svetu, koji je u značajnoj meri doprineo popularizaciji američkog rvanja.

Hogan je i danas izuzetno popularan, iako se odavno ne bavi rvanjem, ali su godine bavljenja tim sportom ostavile posledice na njegovo zdravlje. Naime, on ne oseća donji deo tela nakon operacije leđa, što je potvrdio u svojoj emisiji Kurt Engl, nekadašnji rvač i Hoganov blizak prijatelj.

Profimedia
Hulk Hogan

- Presečeni su mu nervi u donjem delu tela. Ne oseća ga. Mora da koristi štap da bi hodao. Mislio sam da koristi svoj štap jer je imao bolove u leđima, ali ne, on nema bol, već ne oseća ništa.

Sada je popularni Hulk prvi put uslikan sa svojim sinom Nikom Hoganom na Floridi, a na fotografijama je primetno otežano kretanje ikone američkog šou-biznisa. 

Podsetimo, Hulk Hogan je poslednjih godina bio tema medijskih navoda iz više razloga, a ostale su upamćene njegove reči na temu pandemije koronavirusa:

- Bog je u tri meseca uzeo sve što smo obožavali. Bog je rekao: ‘Obožavali ste sportiste, zatvoriću stadione. Obožavali ste muzičare, zatvoriću dvorane. Obožavali ste glumce, zatvoriću bioskope. Obožavali se novac, zatvoriću svu ekonomiju i uzrokovati kolaps’. Niste želeli da idete u crkvu i da obožavate Mene, ja ću vas naterati na to. Možda nam ne treba vakcina. Možda nam je ova izolacija došla kako bismo sagledali određene stvari i kako bismo sve fokusirali na ono što je u svetu jedino bitno – Isusa - napisao je Hulk Hogan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike