Udaje se Bela Torn: S ruke joj blista dijamant zbog kog jedva da ruku može da stavi u džep, a on joj ga je kupio! (FOTO)

28.05.2023

07:59

0

Ime mu je Mark Ems i preduzetnik je

Udaje se Bela Torn: S ruke joj blista dijamant zbog kog jedva da ruku može da stavi u džep, a on joj ga je kupio! (FOTO)
Bela Torn - Copyright Profimedia

Glumica Bela Torn pohvalila se na svom Instagramu kako je kroz oko godinu dana uspela da - promeni verenika.

Umesto za pevača Bendžamina Maskola, s kojim je prethodno raskinula, udaje se za preduzetnika Marka Emsa, producenta „Netfliksovog" serijala „Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives".

Sa ruke joj sada blista dijamant od i više od deset karata, prenose tamošnji mediji, a na svemu bi, kažu, mogla da se zahvali drugarici Kari Delevinj. Naime, Bela je Marka upoznala 2022. godine na Karinoj rođendanskoj žurki i, kako je onda priznala - bila je to ljubav na prvi pogled.

O njima se, zatim, šuškalo u avgustu te godine jer su otišli u Grčku na odmor i viđeni zajedno tamo, pre nego što su potvrdili vezu. Tek za sledeći Dan zaljubljenih su ozvaničili sve na Instagramu, gde su sada pokazali i da su vereni.

Ems je i suvlasnik poznatog bara u Njujorku, „The Mulberry", pa ne čudi što je „dao sve" za prsten zbog kog Bela sad jedva da može da stavi ruku u džep, piše tamošnja štampa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike