Fran Pujas o Paulinoj veridbi, porocima i zabrani ulaska u Hrvatsku: I dalje se vučem po sudovima (VIDEO)

07.06.2023

20:55

0

Reper kaže zbog prestupa iz 2019. svakog meseca ide u Hrvatsku

Fran Pujas o Paulinoj veridbi, porocima i zabrani ulaska u Hrvatsku: I dalje se vučem po sudovima (VIDEO)
Fran Pujas - Copyright 24sedam/Danica Božović

Bivša devojka Frana Pujasa, Paula Hublin se nedavno verila za bivšeg zadrugara Filipa Đukića, a reper je otkrio da li joj je čestitao i kako gleda sada na njihov odnos.

- To sam video na Instagramu. Nisam joj čestitao, svako je otišao svojim putem - kazao je Fran i otkrio da li mu je nakon svega teško:  

ATAImages/Milan Maričić
Filip Đukić i Paula Hublin

- Ne, zašto bi mi bilo teško? Život ide dalje. Nije mi teško zbog nekih stvari koje su se desile pre godinu dana, a kamoli Paule i onoga što je bilo u „Zadruzi 4”. Želim joj sreću i sve najbolje u životu.

Pujas je imao problema sa zakonom, za njim je bila izadata poternica, a reper kaže, da se i dalje „vuče” po sudovima zbog toga.

- Idem u Hrvatsku zbog sudova koje vučem tamo. Od 2019. imam neke procese, ali rešava se sve polako. Moram tamo ići jednom mesečno. Tamo stvaram i muziku. Nije mi zabranjen ulazak u Hrvatsku. 

24sedam/Danica Božović
Fran Pujas

 

- Mama kaže samo nemoj više na lice više. Nema gde da stane. Šta da radim?! To sam ja. Sviđa mi se ovo, ne mogu protiv toga. 

- Nismo ni u kakvim odnosima. Postoje priče da je ona bila zaljubljena, ali mi smo bili prijatelji. Ja sam nju otpratio sa Instagrama, zato što ne želim da budem deo tih rijaliti priča.

Ceo intervju sa Franom Pujasom i da li je ostavio sve poroke saznajte u nastavku.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike