Sara Jo pala i grudnim košem udarila o ivicu bazena: Pogledajte nezgodu koju je mogla da plati glavom (VIDEO)

04.07.2023

12:55

0

Društvo joj pravila Dunja Jovanić

Sara Jo pala i grudnim košem udarila o ivicu bazena: Pogledajte nezgodu koju je mogla da plati glavom (VIDEO)
Sara Jo - Copyright Instagram printscreen/sarajoofficial

Pevačica Sara Jo nedavno je izdala svoj novi album "Bez kontrole", a osim u muziku i nastupe, pevačica mnogo truda ulaže i u svako svoje javno pojavljivanje, kao i društvene mreže koje izgledaju besprekorno.

Sara redovno snima rilseve za Instagram, a sada je tokom organizovanog šutinga na bazenu doživela peh, koji su kamere zabeležile do detalja.

Naime, Sara se pozirajući pored bazena okliznula, pala, i grudnim košem udarila o ivicu bazena, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Svom silom udarila je grudnim košem o ivicu, što nije izgledalo nimalo naivno. Ipak, Sara je sve okrenula na šalu pa je počela da se smeje i time dala do znanja da se nije povredila. Na svu sreću, pad nije ostavio ozbiljnije posledice.

- Ja nakon svakog pada ikada - napisala je Jovanovićeva koja se do suza smejala, a onda se zapitala: "Koja je ovo dijagnoza".

Inače, Sara je trenutno na odmoru u Grčkoj, na Mikonosu, gde je otputovala sa drugaricom influenserkom Dunjom Jovanić. Peh se dogodio dok su se baškarile u luksuznoj vili i kreirale sadržaj za društvene mreže, ali Sarino poziranje završilo se neslavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike