"Ti si niko, ja sam neko, jaka kao Sandra Meljničenko" Sara Jo snimila pesmu o bivšoj modelsici, sad čeka reakciju!

21.06.2023

11:32

0

Ona je ovu numeru snimila u duetu sa Mimi Mercedes

"Ti si niko, ja sam neko, jaka kao Sandra Meljničenko" Sara Jo snimila pesmu o bivšoj modelsici, sad čeka reakciju!
Sara Jo i Sandra Meljničenko - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Profimedia

Sara Jovanović objavila je pesme za svoj prvi album "Bez kontrole", a jedna od duetskih numera koju je snimila sa Mimi Mercedes zove se - "Sandra Meljničenko".

Život supruge jednog od najbogatijih Rusa, Andreja Meljničenka i nekadašnje članice grupe "Models" tako je inspiriao Saru Jo, a onda je sve sprovela u delo u potpuno novim zvukom.

24sedam/Nenad Vujanović
Mimi Mercedes

- Njih dve već dugo žele saradnju, pa su se konačno dogovorile da snime pesmu za Sarin novi album. Mesecima su tražile pravu numeru i smišljale melodiju, a onda su odlučile da to ne bude običan tekst, već da naprave neku foru. Sara je došla na ideju da celu stvar prepusti Mimi i Slobodanu Veljkoviću Cobiju, jer oboje pišu sarkastične i šaljive tekstove. Kada je videla krajnji rezultat, oduševila se i pohvalila ih da su napisali odličnu numeru. "Halter podvezica, ja sam mlada modelsica. Ti si niko, ja sam neko, jaka kao Sandra Meljničenko", to su rime koje su je posebno oduševile - rekao je izvor blizak pevačici.

- Sara je na sceni punih 12 godina i ovo joj je prvi album u karijeri. Želela je da jedna od pesama nosi nesvakidašnji naziv kako bi privukla pažnju publike. Odmah je došla na ideju da numera koju je stavila na sedmu poziciju na albumu nosi naziv "Sandra Meljničenko". Na taj način je htela da zaintrigira javnost, jer će svi želeti da poslušaju pesmu i vide o čemu je reč. Jedva čeka da čuje reakcije publike, ali i Meljničenkove. Sigurna je da će se Sandri dopasti što je snimila numeru o njoj.

Profimedia
Andrej i Sandra Meljničenko

Na albumu ima 10 numera, a Sara je otkrila i zašto baš toliko.

- Taj broj mi je omiljeni, pa sam zamislila da imam toliko novih numera i uspela sam u tome. Zasitila sam se objavljivanja singlova. Konačno je došlo vreme da objavim album prvenac - istakla je Sara za Informer.

Inače, Sandra se 2003. godine udala za ruskog milijardera Aleksandra Meljničenka, a prošle godine ugledni ekonomski časopis "Forbs" proglasio ju je najbogatijom ženom na svetu, čije se bogatstvo procenjuje na 23,8 milijardi dolara. Sandra je na listi najbogatijih jer joj je suprug prepisao celokupno bogatstvo kako bi ga sačuvao zbog sankcija koje su Rusiji uvedene zbog rata u Ukrajini.

Kako zvuči pesma, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike