Aleksandra Subotić se skinula na plaži posle brazilskog podizanja zadnjice: "Silikoni samo što ne eksplodiraju" (FOTO)

15.07.2023

19:37

2

Bivša zadrugarka posle "remonta" zapalila internet

Aleksandra Subotić se skinula na plaži posle brazilskog podizanja zadnjice: "Silikoni samo što ne eksplodiraju" (FOTO)
Aleksandra Subotić - Copyright Instagram printscreen/sandrasuboticss

Kontroverzna bivša zadrugarka, Aleksandra Subotić, nakon udaje i rođenja sina, liniju je dovela do savršenstva, pomoću saveta i režima ishrane koji joj je napravila majka Ljuba Pantović.

Aleksandra se izdigla iz niza skandala i preljube koju je doživela od svog partnera Predraga Pece Raspopovića i bivše drugarice Maje Marinković, te je na svom Instagramu pokazala kako blista na letovanju, odakle redovno kači provokativne fotografije u bikiniju.

Subotićeva je pokazala zanosne obline kojima je napravila pometnju na društvenim mrežama, a u galeriji u nastavku teksta možete detaljnije pogledati Aleksandrine fotografije sa odmora.

Eksplicitnim fotografijima u minijaturnom kupaćem kostimu bivša rijaliti učesnica rasplamsala je maštu muškaraca i izazvala niz reakcija i komentara.

"Grudi u ti veće od glave", "Preterala je sa silikonima", "Samo što ne eksplodiraju slikoni", "Kakva figura, žena izgleda neverovatno", "Bomba", "Goriš", "Savršena", "Prezgodna si", samo su neki od komentara ispod njenih objava.

Inače, Aleksandra je nedavno išla na remont, usled čega je vadila filere iz usana, koji su joj kako kaže narušili prirodnu lepotu, ali i podvrgla se brazilskom podizanju zadnjice.

Instagram printscreen/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

- Radili smo analize, sve smo uradili šta je potrebno da bih ušla u totalnu anesteziju. Prijalo mi je to što sam morala da dobijem koje kilo da bih mogla ovo da uradim što sam planirala. Ovaj doktor je meni operisao i nos i grudi. Čekam da me premeste u sobu. Posle operacije će me premestiti u apartman. Prija mi momenat u bolnici. Kada sam se probudila iz anestezije to je bilo malo stresno. Sve me je bolelo, kukala sam, doktor me je držao za ruku i sestre. Radili smo brazilsko podizanje guze. Videćemo kako će to da ispadne na kraju - rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike