Kuća u kojoj je odrasla Jana Todorović! Pevačica otišla u rodni kraj: Emocije naviru (FOTO)

25.07.2023

15:40

1

Kuća u kojoj je odrasla Jana Todorović! Pevačica otišla u rodni kraj: Emocije naviru (FOTO)
Jana Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jana Todorović odrastala je na Kosovu i Metohiji, a njena najnovija objava iz rodnog kraja, izazvala je emotivne reakcije njenih pratilaca.

Naime, Jana se oglasila na Instragramu, gde je pokazala kako izgleda njena kuća u kojoj je živela sa porodicom. Pevačica je rođena u Prištini, ali sve dok se nije udala živela je u selu Babin Most, koje se nalazi nadomak Obilića.

Dok je prolazila ulicom gde se igrala kao mala, Jana je iz auta snimila kako izgleda njen dom, a dok su se nizali kadrovi u pozadini se čula numera „Bez zavičaja sreće nema“, što odmah govori koliko je emocija u Jani probudio momenat kada je prošla svojim rodnim krajem. 

Podsetimo, Jana je u medijima otvoreno govorila o odrastanju na Kosovu i Metohiji, a tada je priznala da je jako vezana za rodni kraj.

- Kada mi neko spomene moj rodni kraj, obuzmu me najlepše emocije. Podseća me na skroman život koji smo vodili na selu, na moje pokojne roditelje za koje sam bila mnogo vezana - govorila je Jana jednom prilikom o Kosovu.

Amir Hamzagic/ATAImages
Jana Todorović

 

- Ja sam se na Kosovu rodila, ponosna sam na svoje Kosovo, na svoje selo i na mesto gde sam odrasla. Ja sam 1997. otišla. Tamo je život bio mnogo lep, ja nisam imala problema, rano sam počela da se bavim ovim poslom, lepo smo se slagali i sa Albancima, ponela sam divne uspomene. Vrlo često odem dole, dva puta godišnje. Tamo mi žive i stric i tetka, odem, obiđem svoju familiju. Svaki put plačem, emocije su tu, i kad pričam o Kosovu a ne kad sam dole. Kad uđem u svoje selo to su suze radosnice. Nažalost moji roditelji nisu živi, pa mi bude još tužnije kad sam u svom selu selu - izjavila je Jana ranije u emisiji „Premijera - Vikend specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike