Jana Todorović doživela šok na svadbi: Dobila na poklon auto i bakšiš od 20.000 evra!

06.06.2023

22:37

0

Pevačica je sve potvrdila, ali nije želela previše da zalazi u detalje

Jana Todorović doživela šok na svadbi: Dobila na poklon auto i bakšiš od 20.000 evra!
Jana Todorović - Copyright Instagram printscreen/janavip2011

Folk pevačica Jana Todorović važi za ženu koja na raznim veseljima pravi haos i dovodi atmosferu do vrhunca. Da je vole, pokazuje i činjenica da je za vikend, na veselju kod porodičnih prijatelja, dobila auto marke "Audi" i 20.000 evra bakšiša!

Kako se navodi, ona je bila u šoku zbog svega što se desilo i nije mogla da veruje svojim očima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jana Todorović

- Jana je tri meseca ranije znala da će da peva na ovoj svadbi, jer su u pitanju njeni kućni prijatelji. S domaćinom je sve ugovorila, ali nije znala jedan detalj, a to je da je spremio iznenađenje i poklon koji dosad nikad nije dobila na proslavama. Druge pevačice dobijaju satove i zlatne lance, ali je njen prijatelj hteo da joj pred gostima pokloni audi. Kad je veselje počelo, nakon što je Jana otpevala blok pesama, čovek je zamolio da mladenci i ona izađu ispred sale da bi videla iznenađenje. Kad su izašli, izljubio je Janu, zahvalio joj što nije tražila ni dinar za honorar za svadbu, pa joj je poklonio auto - priča izvor, pa dodaje da folkerka prvo nije htela da prihvati kola na poklon, jer im se cena kreće od 10.000 do 50.000 evra, u zavisnosti od očuvanosti.

- Jana je počela da se smeje, nije mogla da veruje šta je snašlo! Prvo je rekla da ne može da prihvati poklon, a onda je ipak, na nagovor gazde, uzela ključeve. U pitanju je crni audi Q5. Jana je uzela ključeve, okupljeni su aplaudirali, a onda se vratili u salu, gde se nastavilo slavlje. Tamo je posle bila sva u evrima, kitili su je gosti i uzela je bakšiš od skoro 20.000 evra - dodao je pomenuti sagovornik za "Republiku".

ATAImages/ Antonio Ahel
Jana Todorović

Jana je istakla da se sa ovim muškarcem zna čitavu deceniju.

- Bila sam kod prijatelja na slavlju i bio je dogovor da ne pevam za honorar. To je trebalo da bude moj poklon mladencima, ali, eto, i ja sam dobila iznenađenje! Ne bih da pričam o detaljima, znam da ni on to ne bi želeo, ali eto! Nesvakidašnji poklon me je sačekao - kratko je poručila Jana za gorepomenut medij.

Inače, pored Jane, na ovom veselju je pevao i Uroš Živković, koji je takođe uzeo veliki bakšiš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike