Jana Todorović: Na Kosovu sam se rodila, plačem čim uđem u svoje rodno selo

07.12.2020

19:46 >> 18:24

0

Autor: Z. T.

Pevačica je ponosna na svoje poreklo i selo u kojem je odrasla

Jana Todorović: Na Kosovu sam se rodila, plačem čim uđem u svoje rodno selo
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jana Todorović prisetila se detinjstva na Kosovu, gde i danas, kako kaže, odlazi barem jednom godišnje jer joj rodno mesto mnogo nedostaje.

– Ja sam se na Kosovu rodila, ponosna sam na svoje Kosovo, na svoje selo i na mesto gde sam odrasla. Ja sam ’97 otišla. Bio je život tamo mnogo lep, ja nisam imala problema, rano sam počela da se bavim ovim poslom, lepo smo se slagali i sa Albancima, ponela sam divne uspomene. Vrlo često odem dole, jednom, dva puta godišnje. Tamo mi žive i stric i tetka, odem, obiđem svoju familiju. Svaki put plačem, emocije su tu, i kad pričam o Kosovu a ne kad sam dole. Kad uđem u svoje selo to su suze radosnice. Nažalost moji roditelji nisu živi, pa mi bude još tužnije kad sam u mom selu – izjavila je Todorovićeva u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

Jana Todorović ATAImages/M. M.

Jana se osvrnula na aktuelnu situaciju sa korona virusom.

– Dobro sam, neću da kažem 100%, ali dobro je. Fali mi pevanje, nastupi, druženje sa publikom, ja sam godinama na nastupima i malo mi je falilo da budem sa suprugom i detetom. Mi smo kao jedna duša, slažemo se, naravno da ima nesuglasica, ali se slažemo. U poslednje vreme se najviše svađamo oko ćerke, ja bih joj više dozvolila da se druži sa drugarima, a on je stroži. Ona je i mamina i tatina mezimica jer je jedinica – rekla je pevačica.

PROČITAJTE I:

Seka Aleksić pokazala svaki ćošak raskošnog garderobera: Nisam više rob tašni i markiranih cipela

Stojanka Novaković Stoja za 24sedam: Nikad mi neće dosaditi da „potapam“ splavove!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike