Ipak je Irina Šajk ta koja je smuvala Toma Brejdija: Združili se na svadbi kod prijatelja, pa „podigli vezu na viši nivo"?

24.07.2023

17:50

0

Pre oko mesec dana, provodili su se na venčanju manekenke Medison Hendrik i trgovca umetninama Džoa Nahmada

Ipak je Irina Šajk ta koja je smuvala Toma Brejdija: Združili se na svadbi kod prijatelja, pa „podigli vezu na viši nivo"?
Irina Šajk - Copyright Profimedia

U moru glasina o novoj izabranici Toma Brejdija, bivšeg supruga Žizel Bindšen za kog se skoro šuškalo i da je „uskočio" u romansu s Kim Kardašijan, pojavio se podatak da je on u stvari - u vezi s Irinom Šajk.

Dvojac je pre oko mesec dana bio na svadbi manekenke Medison Hendrik i trgovca umetninama Džoa Nahmada u Sardini (Španija) gde su se baš združili napominje „TMZ", pa onda i rešili da „svoju vezu podignu na viši nivo". Pomenuti mediji priložili su snimak u kom se vidi kako se voze njegovim skupim kolima po Los Anđelesu.

Tom Brejdi, Profimedia
 

Ako ništa drugo, maksimalno uživaju u društvu jedno drugog, a Brejdi je čekajući na semaforu, dok je bilo crveno svetlo, posegnu rukom ka njenom obrazu - što mnogi, prema daljim napisima, smatraju izuzetno romantičnim gestom.

Inače, šuškalo se kratko i kako je Irina na slavlju bila ta koja je „krenula pravo na njega", međutim njen predstavnik za medije brzo je demantovao ove navode. Akonto priče da su sada već i zajedno - još se nije oglašavao, kao i njegov pi-ar.

Sa druge strane, malo pre nego što se aktivno pričalo o Tomovoj „novoj vezi s Kardašijanovom", Irinu Šajk su tamošnji mediji spajali s Leonardom Dikapriom. Međutim, brzo je izašlo na videlo - da su njih dvoje samo prijatelji.

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike