Leonardo Dikaprio i Irina Šajk uhvaćeni u provodu: Prisni prizor glumca i manekenke podgrejao sumnje o vezi! (FOTO)

17.04.2023

16:00

0

Ništa od pomirenja sa Bredlijem

Leonardo Dikaprio i Irina Šajk uhvaćeni u provodu: Prisni prizor glumca i manekenke podgrejao sumnje o vezi! (FOTO)
Leonardo Dikaprio i Irina Šajk - Copyright Profimedia

Iako internetom kruže glasine o pomirenju glumca Bredlija Kupera i manekenke Irine Šajk, poznata manekenka je novim fotografijama odbacila sve mogućnosti da spomenuti tračevi budu istiniti.

Ova atraktivna Ruskinja fotografisana je s holivudskim glumcem Leonardom Dikaprijem ovog vikenda tokom muzičkog festivala "Coachella", prenosi Page Six.

Oskarom nagrađivani glumac i Irina Šajk prisustvovali su zabavi zvanoj "Levi and Tequila Don Julio’s Neon Carnival" i provodili se do ranih jutarnjih časova, međutim, s njima je bila i manekenka Stela Maksvel, ujedno i dugogodišnja Dikapriova prijateljica, što možete pogledati u linku u nastavku teksta.

Njihovi pi-ar menadžeri nisu odgovorili na zahteve tamošnjih medija za komentar, iako se poslednjih meseci pisalo o pomirenju Irine Šajk s glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim ima šestogodišnju ćerku Leu De Zajn Šajk Kuper.

Bivši par raskinuo je 2019. godine nakon četiri godine veze, ali izvori su u novembru 2022. godine tvrdili da će ljubavnici "dobiti drugo dete" nakon što su otišli na zajedničko porodično putovanje.

- Razmišljaju o ponovnom okupljanju jer bi Irina volela da njena ćerka ima brata ili sestru - podelio je izvor s Page Sixom, a 48-godišnji Kuper se navodno složio s odlukom ruske manekenke, te je takođe želeo proširenje porodice.

Profimedia
Irina Šajak i Bredli Kuper

Međutim, drugo dete se nije rodilo, iako su bivši i dalje prijateljski raspoloženi i posvećeni zajedničkom vaspitavanju ćerke.

U međuvremenu, Leonardo Dikaprio i prethodna jevojka Kamila Morone razišli su se tokom leta nakon četiri godine veze, a spekulisalo se da je do raskida došlo zbog toga što je ona "napunila 25 godina". Naime, mnogi su primetili da poznati oskarovac ostavlja svaku devojku kada napuni 25 godina, a nema sumnje da voli mlađe devojke.

Profimedia
Leonardo Dikaprio

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike