Njegova nesuđena Keri Bredšo? Nataša iz serije „Seks i grad" umalo da košta čuvenog sportistu braka s manekenkom! (FOTO)

02.10.2022

19:31

0

Kad su raskinuli, pročulo se da očekuju dete, što je slavnom modelu i te kako teško palo

Njegova nesuđena Keri Bredšo? Nataša iz serije „Seks i grad" umalo da košta čuvenog sportistu braka s manekenkom! (FOTO)
profimedia-0108643560 - Copyright Profimedia

Bridžet Mojnahan, domaćoj publici najpoznatija kao Nataša Naginski iz serije „Seks i grad" čiji se brak sa Zverkom raspao jer ju je on prevario s tada bivšom devojkom, Keri Bredšo, u pravom životu umalo da prođe kao njena ljuta suparnica sa malih ekrana.  

Bridžet Mojnahan, Profimedia
 

Naime, glumica je od 2004. do 2006. bila u vezi s Tomom Brejdijem. Predstavnici za medije para su u decembru potvrdili i za javnost da je to „gotova priča", napominjući da se na tu temu neće dalje oglašavati. Međutim, ubrzo, kada je on već ušao u vezu sa današnjom suprugom, manekenkom Žizel Bindšen, pročulo se da Bridžit čeka njihovo dete.

Drama

- Nije bilo lako. Jer ja sam mislila da mi izlazimo, upoznajemo se, da sve „puca", i onda... To. Nisam znala šta da radim. Iz ove perspektive, međutim, nisam mogla ni da sanjam da ćemo imati tako divan bonus u našoj porodici - rekla je jednom prilikom za „This Morning" Žizel, prisećajući se incidenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Mojnahan je u avgustu 2007. rodila njenog i Brejdijevog sina, Džona Džeka Edvarda Tomasa. Sportista nije prisustvovao porođaju, ali je svakako bio u porodilištu, ne bi li brzo upoznao bebu.

- Bio je u bolnici, svakako, ali nije da je trebalo da me drži za ruku - prokomentarisala je bila ona za „More" 2011, tokom intervjua.

Bivši ljubavnici su vremenom naučili kako da budu najbolji roditelji svom nasledniku i uprkos tome što i pre njegovog rođenja nisu bili zajedno.

Bridžet Mojnahan i Tom Brejdi, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike