Teodora Džehverović na jahti sa novim dečkom: Isplivali dokazi crno na belo - sada je sve jasnije (FOTO)

24.07.2023

09:28

1

Njemu pevačica šalje privatne fotografije

Teodora Džehverović na jahti sa novim dečkom: Isplivali dokazi crno na belo - sada je sve jasnije (FOTO)
Matic Rebec i Teodora Džehverović - Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Mesecima se već spekuliše o vezi pevačice Teodora Džehverović sa košarkašem, a tek nedavno mediji su otkrili da je u pitanju slovenački košarkaš, Matic Rebec. Njih dvoje se neretko nađu na istoj lokaciji, što ih je i odalo zbog identičnoh kadrova na Instagramu.

Teodora poslednjih dana ne propušta proiliku da provokativnim izdanjima isprovocira javnost, te je tako objavljivavši fotografije sa letovanja, objavila gotovo identične kadrove kao i košarkaš, što je samo još jedan u nizu dokaza o njihovoj romansi.

U galeriji u nastavku teksta možete detaljnije pogledati Teodorine i Maticeve fotografije, uporediti ih i zaključiti da li su se zajedno provodili na moru.

Džehverovićeva je pre samo nekoliko dana izazvala lavinu rekacija kada je podelila fotogradije sa jedne jahte. Fotke su bile više nego provokativne, a izvajanu zadnjicu prekrila je natpisom "Ova ide samo privatno cela".

Međutim, Matic Rebac je takođe okačio sliku, po kojoj je svima bilo jasno da su njih dvoje na letovanju zajedno i da, po svemu sudeći, Teodorinim privatnim fotografija samo on ima pristup, iako mnogi o tome maštaju.

Foto: Live Production
Teodora Džehverović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike