Teodora Džehverović u tangama na košarkaškom terenu izazvala buru na mrežama: Glupava klinka želi da privuče košarkaša (FOTO)

06.07.2023

16:27

0

Nije ostala dužna hejterima, pa odmah u komentarima uzvratila udarac

Teodora Džehverović u tangama na košarkaškom terenu izazvala buru na mrežama: Glupava klinka želi da privuče košarkaša (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović poslednjih meseci javnosti je interesantna zbog povezanosti sa domaćim i stranim košarkašima, iako pevačica sama nije zvanično potvrdila nijednu romansu.

Uprkos demantima, Teodora i te kako provocira javnost putem svog Instagrama. Iako je istakla da čitavu situaciju sa košarkašima i medijske napise doživljava kao linč, čini se da joj ipak u velikoj meri prija pažnja, te ne prestaje da provokativnim postupcima izaziva reakcije.

U prilog tome govori njen poslednji foto-šuting na jednom košarkaškom terenu, gde pozira sa košarkaškom loptom u tanga gaćama, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Jedan na jedan - napisala Teodora u opisu galerije fotografija, i izazvala lavinu reakcija, kao i niz sukoba u komentari.

"Ono kad si glupava klinka i želiš da privučeš pažnju nekog košarkaša. Bilo bi jasno i bez da se skineš", glasio je jedan od komentara koji je izrevoltirao Teodoru, te je brže bolje uzvratila odgovorom.

- U kom svetu bre vi živite! Da li stvarno misliš da meni treba da se slikam da bih privukla neku osobu? Ja šta imam, kažem direktno toj osobi, a ovde više "vama" pomeram živac - napisala je pevačica uz stikere koji simbolizuju "plakanje od smeha", a potom su usledili komentari "Napravi nam dres da navijamo", "Je l te to Vildoza naučio?", "Pomešala si sport, ovo je košarka molim te obuci majcu i šorc".

Foto: Live Production
Teodora Džehverović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike