Džehva kao od majke rođena: Teodora se uslikala potpuno gola - grudi sakrila rukom (FOTO 18+)

14.07.2023

21:46

0

Voli da pokaže čime raspolaže

Džehva kao od majke rođena: Teodora se uslikala potpuno gola - grudi sakrila rukom (FOTO 18+)
Teodora Džehverović - Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih pevačica mlađe generacije, budući da poslednjih meseci sve češće provocira javnost eksplicitnim fotografijama izvajanog tela i zadnjice, koju voli da istakne i pokaže.

Džehverovićeva mesecima izaziva lavinu oprečnih reakcija svojim potezima, dok muški deo publike "otkida" na njene obline. Sada je odlučila da ih počasti još jednim vrelim kadrom, a ovog puta je otišla korak dalje.

Naime, Teodora je sa letovanja objavila fotografiju na kojoj je pozirala skoro potpuno naga, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Gole grudi prekrila je desnom rukom, dok je na sebi imala samo tanga gaćice. U ogledalu se uslikala u provokativnoj pozi i izazvala opštu pometnju.

Inače, nakon što su je povezivali sa brojnim košarkašima, osvanula je Teodorina fotografija u društvu slovenačkog košarkaša, Matica Rebeca, kom je pravila društvo na jednoj privatnoj proslavi, gde je uhvatila i bidermajer.

Džehverovićeva se nije golašavala povodom romanse sa Maticom, a na svom Instagramu podelila je fotografiju misterioznog muškarca sa košarkaškog terena, kom je smajlijem sakrila lice. Time je podgrejala glasine o vezi sa Rebecom.

Foto: Live Production
Teodora Džehverović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike