Princ od Vranje o prvim ljubavnim ožiljcima i životu na selu: Cepao sam drva, zamalo me nije ubilo (VIDEO)

21.07.2023

20:50

1

Princ od Vranje o prvim ljubavnim ožiljcima i životu na selu: Cepao sam drva, zamalo me nije ubilo (VIDEO)
Princ od Vranje - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Stefan Zdravković, domaćoj javnosti poznatiji kao Princ od Vranje vreme provodi u Beogradu zbog posla, ali kako kaže, veoma je vezan za svoj rodni kraj, gde sa porodicom radi oko poljoprivrede i bavi se proizvodnjom vina i rakije. 

- Mnogo sam vezan za svoj kraj. Da me muzika ne vezuje za Beograd, velike šanse bi bile da živim u Vranju. Moji dole prave vino i rakiju, nastavljamo dedinu tradiciju - kazao je Stefan, te je otkrio da li se opija: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Princ od Vranje

- Volim da popijem čašicu, dve, ne begam od toga, ali ne volim da se opijam. Moj deda je doživeo duboku starost, a jedna čašica rakije mu je pomogla u tome. Ko sam ja da mu sudim - priča Princ, otkrivajući da i sam učestvuje u proizvodnji vina:

- Idemo prvo da beremo, onda se to mulja. Zavisi ko je u tom momentu fizički prisutan tu, ako mene slučajno nema, moj posao odradi brat ili majka. Gledamo da to bude nešto što održava porodicu na okupu. 

Od poljoprivrednih i kućnih poslova ne beži, ali kako kaže, zbog jednog cepanja drva je zamalo život izgubio. 

ATAImages/ M.M.
Princ od Vranje

 

- Mene smiruju poljoprivredni poslovi. Odrastao sam u takvom okruženju da mi ništa nije strano, da se lišće pokupi, okopa nešto, posadi, da se nešto okalemi - kazao je Stefan otkrivši da li je radio neki teži fizički posao: 

- Volim da cepam drva. Često pomažem mami, prošle godine sam zamalo poginuo, jer kako sam zamahnuo, onaj gornji deo od sekire nije bio pričvršćen, samo što nije odleteo. 

Sa 15 godina se zaljubio u devojku kojoj je pevao serenadu, a ona nije želela da bude sa njim. 

Printscreen RTV Pink
Princ od Vranje

- Jednoj devojci sam pevao serenadu, bila u u pitanju pesma Bon Džovija, „Always”. Devojka se smuvala sa mnom zbog serenade, a kada sam otišao na Zlatibor, ona mi je javila da od toga nema ništa i tada sam se razočarao, i popio sam.

Ceo intervju sa Stefanom Zdravkovićem o životu na selu, planovima u daljoj karijeri, ali i devojci, pogledajte u nastavku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike