Princ od Vranje voli da popije da "ubije" tremu: Čašicu, dve rakije, vino da cugnem, ne begam od toj! (VIDEO)

25.04.2023

00:31

1

Pevač je predstavio publici novu pesmu "Divna", koja je posvećena svim ženama

Princ od Vranje voli da popije da "ubije" tremu: Čašicu, dve rakije, vino da cugnem, ne begam od toj! (VIDEO)
Stefan Zdravković Princ - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, predstavio je svoju novu pesmu na festivalu "Beogradsko proleće", a kako kaže, ona je posvećena svim ženama.

U razgovoru sa novinarskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, on je otkrio da li se navikao na popularnost koju je dobio posle "Pesme za Evroviziju", te kako uspeva da se sa njom nosi.

- Navikao sam se, da. Prija mi sve to, ali mislim da je jako opasno ako čovek ne nađe neki izduvni ventil, ako s vremena na vreme ne nađe neki način da odmori i da se posveti sebi. To može biti opasno po zdravlje. Ali meni sve ovo prija i tek je početak moje karijere - kaže Princ.

Marija Mladjen/ATAImages
Princ od Vranje

Kao i mnoge njegove kolege, ima ponekad tremu, ali je se brzo reši i to nekim alkoholnim pićem.

- Da, volim s vremena na vreme da popijem čašicu, dve rakije, volim vino da ga cugnem, ne begam od toj - našalio se Princ na svom vranjanskom akcentu.

Stefan Zdravković Princ je prokomentarisao i to što mnogi mladi sada ulaze u svet poznatih, te kako on gleda na to i da li misli da je to greška.

- Mislim da to može da se vidi na primeru svetskih zvezda, kao što je na primer Džastin Biber koji je imao uspona i padova, a to se odražavalo na njegovo psihičko zdravlje. To može biti mač sa dve oštrice, čovek kad uđe sa 15 godina u muzičku industriju, nije spreman na sve ono što može da se desi. Svakome je sudbina to što jeste i svako se snalazi sa tim što mu je dato - zaključio je on.

ATAImages/ Antonio Ahel
Princ od Vranje

A šta nam je Princ još ispričao, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike