Princ od Vranje promenio ploču! Rekao da bi snimio duet sa Karleušom, ali sad mu se više dopada njena koleginica

08.04.2023

16:22

0

Samo jedna stvar je presudila

Princ od Vranje promenio ploču! Rekao da bi snimio duet sa Karleušom, ali sad mu se više dopada njena koleginica
Princ od Vranje - Copyright M.M./ATAImages

Stefan Zdravković javnosti poznatiji kao Princ od Vranje privukao je veliku pažnju učešćem na „Pesmi za Evroviziju“. Važio je za jednog od favorita, a njegov nastup je pohvalila i pevačica Jelena Karleuša

Princ je tada izjavio da bi rado snimio sa JK duet, ali ukoliko bi bio prinuđen da bira između nje i Goce Tržan, da bi odluka pala za drugu pevačicu, a potom je naveo i svoje razloge za to. 

ATAImages/ Antonio Ahel
JK, Princ od Vranje

 -Sa Gocom Tržan bih pre snimio duet nego sa Karleušom zato što sam imao prilike da malo više vremena provedem sa njom. Fenomenalna je osoba a imao sam priliku i da gostujem u njenoj emisiji. Dušan Bačić je neko vreme i sarađivao sa njom. Bilo bi mi zadovoljstvo da se duet desi i sa Jelenom Karleušom i sa Gocom Tržan ali trenutno mi je Goca Tržan možda bliža ka srcu - rekao je Princ. 

Posle „Pesme za Evroviziju“ interesovanje za Princa ne jenjava, a pevač je otkrio kako se njegova devojka Katarina Babić nosi sa njegovom popularnošću. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Princ od Vranje

 

-Smeta joj to na nivou koliko bi smetalo i svakoj drugoj ljudskoj osobi. Nikada nemamo tih problema, imamo puno samopouzdanja i trudiom se d anikada ne dovodim nju u neprijatnu situaciju, naročito što se tiče takvih stvari. Imam sreću što je devojka na svom mestu i što sam okružen dobrim ljudima - kazao je Princ za Grand. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike