Princ od Vranje zbog ovoga u muzičkoj školi izdržao svega dva dana: Hit detalj iz prošlosti pevača!

20.04.2023

00:11

0

Čim je video kako stvari stoje - digao je ruke

Princ od Vranje zbog ovoga u muzičkoj školi izdržao svega dva dana: Hit detalj iz prošlosti pevača!
Stefan Zdravković - Princ od Vranje - Copyright Youtube screenshot / Grand magazin, TV Grand

Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, i na „Pesmi za Evroviziju" privukao je ogromnu pažnju javnosti. Podrška publike mu generalno veoma znači i prija, a kako je naglasio - ništa to nije došlo baš preko noći.

- Zahvalan sam pre svega narodu na podršci. Sa druge strane, verujem da sreća prati hrabre, a za one koji ne znaju, ja se muzikom bavim već trinaest godina. Pre tri godine sam odlučio da se eksponiram kao solo izvođač i verujem da je ovo nagrada za trud koji sam uložio, jer zaista se iskreno i iz ljubavi bavim muzikom. Najveći pritisak mi je bio da se predstavim pred domaćom publikom, znam koliko je teško da te domaća publika prihvati – objasnio je Stefan u „Grand magazinu", koji je pored PZE23 bio učesnik i pojedinih svetskih festivala.

„Zato mislim da sam sve ovo i zaslužio!"

Princ od Vranje, 24sedam/Ivan Mitić
 

– Učestvovao sam na mnogim svetskim festivalima, a onda je na red došao i bugarski „The Voice“ u doba korone. U jednom trenutku je bila na snazi i zabrana ulaska u Bugarsku, pa sam morao da tražim lično odobrenje od njihovog ministra zdravlja, da se vakcinišem tri puta. Kada pogledam iz ove perspektive, mislim da zaista zaslužujem sve što mi se dešava – istakao je on, pa nastavio o tome kako se neuspeha uopšte ne plaši.

Za to je zaslužan sportski duh i višegodišnje usavršavanje karate veština na profesionalnom nivou.

– Takmičenja u karateu su mi donela veliko strpljenje i kroz njih sam navikao da budem pod velikim pritiskom, gde su prosto sve oči uprte u vas i uprkost tome i dalje imam tremu kada imam javne nastupe. Karate me je naučio strpljenju i upornosti, te da je pitanje vremena kada će se ciljevi ostvariti ako zaista verujete u ono što radite – izjavio je u pomenutoj emisiji, a onda dodao kako je u muzičkoj školi, pak, izdržao svega dva dana.

Princ od Vranje, ATAImages/ Antonio Ahel
 

– Išao sam u muzičku školu dva dana jer kada sam je upisao mislio sam da ću odmah zapevati ili dobiti neki instrument da sviram. Međutim krenuli smo od solfeđa, a ja sam tada rekao: „Ljudi, ovo nije za mene“.

„Zbog tog ugovora sam izgoreo!"

Noviteti na polju posla su spremni, a inače, pevač je kazao kako je bilo dana i kada je želeo da odustane od ove karijere.

– Nova pesma je gotova i premijerno ću je predstaviti na „Beogradskom proleću“. Prošle godine sam učestvovao u revijalnom delu, baš kada sam razmišljao da odustanem od svega, a onda me je kontaktirao Dušan Bačić. Nakon brojnih festivala otvorili su se putevi za inostarnu karijeru, ali kada sam pročitao ugovor shvatio sam da je to kao zatvor. Taj tip ugovora meni lično nije odgovarao, tada sam izgoreo, ali sam dobio poziv za „Beogradsko proleće“. Tada nisam imao očekivanja, ostalo je istorija – pamti on i dan-danas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike