Duga kosa je njegov zaštitni znak, a ranije se šišao na kratko: Ovako je Princ od Vranje izgledao pre muzičke karijere (FOTO)

18.07.2023

20:50

1

Mnogi ga ne bi prepoznali

Duga kosa je njegov zaštitni znak, a ranije se šišao na kratko: Ovako je Princ od Vranje izgledao pre muzičke karijere (FOTO)
Princ od Vranje - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, proslavio se na ovogodišnjem nacionalnom izboru za pesmu Evrovizije sa kompozicijom "Cvet sa Istoka". Tada je osvojio prvo mesto po glasovima publike, a pobeda mu je "za dlaku" izmakla, jer je zbirom glasova publike i stručnog žirija, Luk Blek imao za nijansu više.

Osim svojim talentom, Princ je publiku osvojio i svojim unikatnim imidžom i izgledom koji je mnoge podsetio na holivudskog glumca Džejsona Momou ili nekog od Diznijevih junaka.

Duga kosa je Prinčev zaštitini znak, a samo oni koji ga poznaju i pre muzičke karijere, imali su priliku da vide kako je Stefan izgledao dok se šišao na kratko. Mnogi ga ne bi prepoznali, a u galeriji u nastavku teksta možete videti kako je Princ od Vranje izgledao bez frizure po kojoj ga prepoznaju.

Inače, Princ je nedavno snimio duetsku pesmu sa Gocom Tržan, a njihova saradnja iznenadila je mnoge. 

Pevač je nedavno gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričao anegdotu sa jednog festivala u Kazahstanu, kada je jedna devojka pomislila da je on Džejson Momoa.

- Bio sam na festivalu u Kazahstanu prošle godine i dolazim u svlačionicu, gde je bila devojka iz Uzbekistana. Ja sam izašao i kada sam se vratio, vidim da je ona na telefonu, nešto proverava sa ekipom tu. Ja pitam šta se dešava, ona je guglala da li sam ja Džejson Momoa. U Uzbekistanu sam Holivud, razumeš (smeh) - ispričao je Princ u emisiji "Amidži šou" i nasmejao sve u studiju. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Princ od Vranje

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike