Poslovne ponude samo pljušte! Alina Juhart dobija ulogu u filmu, otkrila i koje Cecine reči će pamtiti do kraja života (VIDEO)

19.07.2023

21:45

0

Između ostalog, otkrila je i da je emotivno ispunjna

Poslovne ponude samo pljušte! Alina Juhart dobija ulogu u filmu, otkrila i koje Cecine reči će pamtiti do kraja života (VIDEO)
Alina Juhart - Copyright Foto: 24sedam

Alina Juhart, transrodna učesnica „Zvezda Granda” koja je otvoreno pričala o onome što jeste, pojavila se večeras na premijeri filma „Barbie”, te je otkrila koliko joj prija popularnost koju ima nakon takmičenja.

- Kad je Sofija Milošević znala ko sam ja, danas sam upoznala Saru Jo i ona me je znala, to je za mene neverovatno. One su snažne žene. Najveći kompliment mi je kada hodam ovako i kada mi ljudi kažu da sam im inspiracija - kazala je ona, pa otkrila da li će dozvoliti da padne u zaborav, ili će uraditi nešto za svoju karijeru: 

Foto: 24sedam/D. B.
Alina Juhart

- Neću pasti u zaborav, to je sigurno, pripremam nešto, ali nije trenutno povezano sa muzikom. Imam mnogo ponuda za film, u stvari, neki dogovor je već pao, ali ne smem o tome. Svakako imam mnogo toga da kažem i pokažem. 

Alina je otkrila da je i nakon takmičenja u kontaktu sa mentorkom Cecom Ražnatović, koja joj je velika podrška. 

- Ceca je toliko dobro prema meni, ja ne mogu da verujem da se nas dve i dalje kuckamo, bile smo na vezi. Zadnje što mi je rekla i reči koje ću pamtiti: „Samo gazi lepotice”.

Foto: 24sedam/D. Božović
Alina Juhart

Juhartova ne krije i da je zaljubljena i da ima dečka, a sada je otkrila šta druga strana mora da poseduje da bi je osvojila.

- Pre svega poštovanje, visinu, pošto sam visoka, iskrenost, otvorenost za razgovor. Neke vrednosti koje fale ove ovih dana. Koliko god ljudima da sam nesvakidašnja, ja sam jedna obična, normalna devojka. 

U nastavku pogledajte da li je Alina u nekom momentu doživela poniženje zbog načina svog života. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike