Ispovest transrodne zvezde „Granda” o otkrivanju svoje seksualnosti, odrastanju i promeni pola! Alina Juhart: To su godine suza (VIDEO)

01.12.2022

07:30

1

Transrodna zvezda „Granda” prvi put otkriva sve o svojoj sekualnosti, menjanju pola i susretu sa Cecom i Popovićem

Ispovest transrodne zvezde „Granda” o otkrivanju svoje seksualnosti, odrastanju i promeni pola! Alina Juhart: To su godine suza (VIDEO)
Alina Juhart - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Alina Juhart je svojim pojavljivanjem na sceni „Zvezda Granda” izazvala veliku pažnju javnosti, a slobodno se može reći i da je stekla titulu najpopularnije transordne osobe o kojoj se tokom prethodnih nedelja pisalo.

Iako je zapravo muškarac i nosi muško ime Alino, predstavlja se kao žena, a tako se i oseća, pa voli i kada je okolina oslovljava sa Alina.

Ova mlada Slovenka se odvažila i skupila hrabrosti da prvi put u javnosti govori o svojoj seksualnosti, a u ispovesti za 24sedam ispriča sa čime se sve suočavala sa samo pet godina kada je ostala bez majke, kada je zapravo shvatila da ne želi da nosi muške stvari, već samo haljine, ali i o susretu i reakcijama Saše Popovića i Cece Ražnatović na njenu seksualnost.

Ona je u video-intervjuu za naš portal iznela šokantne detalje o svom životu, i odgovorila na pitanje da li je ona žena koja je zarobljena u telu muškarca, zašto je zbog svoje sekualnosti imala noćne more, da li planira da ide na operaciju promene pola i koji je pol zapravo privlači. 

- Ti najveći problem imaš sam sa sobom, da sebe prihvatiš. To su bile godine i godine suza, neprospavanih noći, jutara kad se sa suzama budiš. Teško ti je, a ne znaš zašto. Ti kao dete ne razumeš šta je sa tobom. Neko ti se sviđa, a ne sme da ti se sviđa, jer je to u društvu neprihvatljivo. Ali, eto, desi se taj jedan dan, kada želiš da živiš svoj život i to je početak tvoje slobode - priča Alina i dodaje kad je prvi put spoznala svoju sekualnost:

- Sećam se kada sam imala šest godina, i gledam film kod bake i vidim lepog dečka, ali on meni ne sme da bude lep. Kao dete ne znaš zašto, ali ne smeš. Polako sam prihvatala to što jesam, mislila sam da nikome neću reći. To je bilo toliko teško, nisam mogla rečima da kažem, već sam najboljoj drugarici to morala kroz poruku da napišem. 

Osim toga, bilo je reči i o tome kako su je porodica i njeni vršnjaci prihvatili, ali i na koji način je dospela na Grandovu scenu. O svemu tome detaljnije pogledajte u video-snimcima ispod. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike