"Ćerka to teško podnosi" Semir Džanković prvi put o preljubi i aferi sa Gabrijelom Pejčev: Uvek se drži jednog Cecinog saveta (VIDEO)

26.06.2023

21:21

0

Priznaje da se mlad oženio, ali kako kaže, sada se opametio

"Ćerka to teško podnosi" Semir Džanković prvi put o preljubi i aferi sa Gabrijelom Pejčev: Uvek se drži jednog Cecinog saveta (VIDEO)
Semir Džanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Protekle subote održano je veliko finale 16. sezone talent-šou programa "Zvezde Granda", a pobednica ovog serijala je talentovana Makedonka - Slavica Angelova.

Osim Slavice, u finalu se našao i Semir Džanković, koji je zauzeo visoko treće mesto, a vatreno se borio do samog kraja. Semer se sada pojavio na promociji kod kolege Joce Stefanovića, gde je pred okupljenim medijskim skipama sumirao utiske sa finala.

Na samom početku razgovora osvrnuo se na aferu sa Gabrijelom Pejčev, sa kojom je svojevremeno u rijalitiju "Farma 6", prevario suprugu koja mu je kasnije sve oprostila.

24sedam
Semir Džanković

- Ne znam što se svi hvataju za tu temu, apsolutno je nebitna više. Pisalo se neko vreme baš o tome, ali nije me pogodilo. Opametio sam se, hvala Bogu. Mlad sam se oženio, sa dvadeset godina, a neka ta mladalačka ludost me navela na to, ali to je sve prošlo. Uživam u porodici sada - počeo je pevač.

"Ćerku pogađaju novinski naslovi"

- Oženio sam se vrlo rano, ali ne kajem se jer sad imam zlatnu dečicu. Moja najstarija ćerka ima 11 godina i najviše zbog njih ne bih o ovoj temi, jer je pogađa. Ona ima svoje društvene mreže, sve to vidi, sve to čita i teško joj pada, zato bih zanemario tu temu - dodao je pevač.

ATAImages/ Antonio Ahel
Semir Džanković sa suprugom

- Čitao sam ranije komentare na društvenim mrežama, ali shvatio sam da to ne treba da radim. Svaki marketing treba iskoristiti, ali ne baš po svaku cenu. Promovišem svoj glas i pevanje, smatram da mi nisu potrebni skandali - priznaje Džanković.

Drži se jednog Cecinog saveta

Osvrnuo se na "Zvezde Granda", pa otkrio ko mu je pored mentora Cece Ražnatović bio najveća podrška tokom takmičenja.

- Od članova žirija bih izdvojio Viki Miljković koja mi je pružala podršku tokom celog takmičenja i hvala joj na tome. Takođe Đorđa Davida bih izdvoji, on je osoba velikog srca. Svi su sjajni, a Ceca je jedna posebna priča. To je najpozitivnija osoba koju sam upoznao u poslednjih deset godina. Uvek je tu za nas i hvala joj. Dala mi je jedan savet kog se držim uvek, kaže "Samo osmeh" - zaključio je Semir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Semir Džanković

Šta je Semir još imao da kaže detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike