Rasta o Ani danas ne progovara, a ovako je počela njihova ljubavna priča: Nije mu znala ime, tajno su se venčali, pa mu uništila auto

04.07.2023

08:30

0

Reper se o trenutnoj situaciji u kojoj se našla njegova bivša ne oglašava

Rasta o Ani danas ne progovara, a ovako je počela njihova ljubavna priča: Nije mu znala ime, tajno su se venčali, pa mu uništila auto
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić je poslednjih dana tema javnosti, nakon što je raskinula saradnju sa Sašom Mirkovićem, koji je izjavio da je do toga došlo zato što ona konzumira nedozvoljene supstance i alkohol. 

Pored toga, objavljen je i snimak njenog lica, gde ona govori kako ima 100 dinara i da joj treba pomoć. Na sve što se dešava sa pevačicom, njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta nije želeo da odgovara, kada je nedavno bio na "Music Week-u", upitan za nju.

Rasta i Ana danas imaju komplikovan odnos, a mnogi su zaboravili kako je počela njihova ljubavna priča.

Antonio Ahel/ATA Images
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Nije znala kako se zove

Ana Nikolić i Rasta upoznali su se tako što je pevačica pripremala novi album, a onda odlučila da želi da želi da joj pesme zvuče modernije. 

Tada je bratu Marku rekla da joj pozove "Ristu".

- Rekla sam Marku da hoću da menjam nešto sa zvukom i da mi nađe Ristu. Naravno, on se začudio i pitao me da li sam mislila na Rastu, i tako je krenula saradnja -  pričala je pevačica svojevremeno.

Ona je kasnije objasnila da joj je njegov nadimak bio čudan, te da se nije baš u najboljem izdanju pojavila kod njega. No, čim su otpočeli saradnju, ona se oduševila njime.

Antonio Ahel/ATA Images
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

- Ja sam stvarno mislila da treba da tražim nekog Ristu, čudno mi je bilo ime Rasta. Prvi put sam otišla sa naočarima, nesređena, verovatno nakon nekog provoda. Rasta mi je pustio neke pesme koje je trebalo da izaberem za svoj album, a ja sam skakala i vrištala nakon što sam čula svaku - pričala je Ana.

Oni su počeli da se druže, a iz prijateljstva se rodila ljubav.

- Taj album je doneo prijateljstvo, pa i ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam tekst otpevala, a da to nije Marina Tucaković - opisivala je pevačica početak njihove veze.

Tajno venčanje

Kao što smo pomenuli, varnice između Ane i Raste rodile su se još dok su sarađivali na njenom albumu, ali o vezi nisu želeli da pričaju javno.

Štaviše, oni su se čak i tajno venčali. Sve se desilo u julu 2016. godine, a ne bi se ni saznalo da slučajno nisu uslikani ispred opštine. 

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Ljubav je nastavila da cveta, oni su nastupali zajedno, a kao kruna njihovih osećanja na svet je došla ćerkica Tara.

Svađa nije manjkalo

Situacija koja se prepričava već godinama jeste ona kako je Ana uništila Rasti automobil nakon jedne svađe.

- Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon  - pričala je Ana o ovom događaju, pa dodala:

- Bila sam "u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom "mercedesu" od 100.000 evra potpisala sam se: "Ja sam, pi**o, Ana!" Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sje*ala sam mu ceo auto - govorila je Ana ranije. 

Antonio Ahel/ATA Images
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Razvod "na brzinu"

Nešto više od godinu dana prošlo je od njihovog venčanja i dolaska ćerke na svet, kada je par objavio da se razvodi.

Po pisanju medija, Ana je bila ta koja je prva napravila iskorak u tom pravcu, pošto, navodno, nije mogla više da trpi Rastina česta odsustva.

- Ja sam papire za razvod podnela kada sam ga najviše volela. Najteža, ali najispravnija odluka. Ja bih volela da smo ostali u braku, ali mi je prijatelj i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni na našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je ćerkica Tara . pričala je Ana u jednoj emisiji.

Antonio Ahel/ATA Images
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Ana je tada rekla i da je zbog razvoda "muški patila", a Rastu ju opisala kao svog brata blizanca, koji ima isti karakter kao ona. 

- Mi smo više kao blizanci, više nego moj brat rođeni. Nije se ljubav potrošila, dva ista karaktera i temperamenta, gde niko neće da povuče ručnu, dva narcisa, zlostavljača, teško. I meni je žao, ali, prosto, to je tako. Sve je to moglo, gađali smo se stvarima, ali kada je došlo dete više nisam imala taj luksuz da treba tako da živimo. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu, između dva zla sam izabrala manje - pričala je Ana.

Šta posle

Nakon razvoda, Ana i Rasta su često imali komplikovan odnos. Ona ga je čak i prozivala javno zato što je nije branio kada je ona smatrala da je trebalo, pa je pretila da će izneti mnoge stvari o njemu.

Prilikom jednog javnog pojavljivanja, Ana je čak rekla da ne sme da priča o Rasti po savetu advokata.

Kakva je situacija među njima u poslednje vreme, nije poznato.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike