Jokić ponovo u pričama o tuči sa Majamijem! Batler: Zna taj koga sam zvao da se "raspravimo"!

01.06.2023

10:08

0

Autor: D. P.

Niko nije zaboravio šta se desilo

Jokić ponovo u pričama o tuči sa Majamijem! Batler: Zna taj koga sam zvao da se "raspravimo"!
Nikola Jokić Džimi Batler - Copyright AP Photo

Dva ključna igrača velikog NBA finala Denvera i Majamija koje počinje večeras od 02.30, Nikola Jokić i Džimi Batler, bili su u centru pažnje i 8. novembra 2021.

Tada se dogodio težak incident koji je isprovocirao Markif Moris, tadašnji igrač Hita, zbog čega se stvorila velika gužva na parketu kada je usledio odgovor Nikole Jokića.

Jokić je iz sve snage udario Morisa, s leđa, vraćajući mu milo za drago na isti način, tako da se igrač Hita nije vratio na parket narednih 58 utakmica.

Jokić je dobio jednu utakmice suspenzije, a na društvenim mrežama se i danas vrti snimak gde besni Džimi Batler poziva Jokića da se razračunaju u tunelu.

Tako se mislilo do poslednje izjave Batlera o incidentu. Sada je otkrio da nije mislio na Jokića:

 

 

 

- Mislim da to nema previše veze ni sa čim. Ova stvar je ostala u prošlosti. To je takmičenje na visokom nivou. Ali kazaću da nisam mislio na Jokića. To nije bila moja lovina. Obavezno to napišite. Pojedinac sa kojim sam razgovarao definitivno je znao s kim razgovaram.

Batler nije otkrio o kome se radi. Otišao je samo toliko daleko da je rekao da nije ljut na Jokića.

O tuči ne razmišlja ni trener Denvera Majkl Meloun:

- To se nije pojavilo ni u jednoj od mojih misli, diskusija... To je pitanje verovatno više prikladnije za Majami Hit. Za nas je sve o čemu brinemo pobeda u prvoj utakmici ... To je naš jedini fokus. Nijedna od priča koje prate ovu seriju neće nas odvratiti od tog fokusa.

Podsećamo, nakon sukoba Jokića i Morisa, u priču se preko Tvitera umešao i brat blizanac igrača Majamija Markus, koji igra za Kliperse. Njegova prozivka na račun Somborca isprovocirala je Strahinju i Nemanju Jokića da se pojave na ovoj društvenoj mreži i saopšte svoju poruku:

- Trebalo bi da ostaviš ovo kako jeste umesto da javno pretiš našem bratu! Tvoj brat je prvi prljavo igrao. Ako želiš da napraviš korak dalje budi siguran da ćemo vas dočekati!! Braća Jokić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike