Rasta pričao o maloj Tari, nastupu na „Music Weeku", penziji, a o Ani Nikolić ni reči: Čudno mi je što sam neko koga ćerka najviše poštuje!

25.06.2023

15:15

0

Naslednica mu je i sinoć bila najveća podrška

Rasta pričao o maloj Tari, nastupu na „Music Weeku", penziji, a o Ani Nikolić ni reči: Čudno mi je što sam neko koga ćerka najviše poštuje!
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/M. P.

Stefan Đurić Rasta, koji je nastupio na „Music Weeku" prethodne noći, porazgovarao je s medijima o šouu koji je napravio, ali i o naslednici Tari, koja je bila došla da ga podrži. Sa knedlom u grlu istakao je kako ne sme ni da pomisli na to kako bi se osetio da se sutra njoj desi nešto u školi.

Sa druge strane, naglašava kako je on njoj broj jedan, te da mu je čudno što ga toliko poštuje.

- Hoćete iskreno? Nisam smeo duboko da razmišljam, što znači da me je jako uplašilo. To je zaista znak da me je jako uplašilo. Nisam smeo da zamislim te scene da sutra Tara ode u školu i da se nešto desi. Zato ne mogu da pojmim koja je to zaista tuga i koja su to osećanja. Momenat je da sami sa sobom porazmislimo i vidimo gde smo pogrešili - počeo je Rasta svoju priču, pa dodao:

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/M. P.
 

- Nisam je mnogo razmazio, korektan sam jako prema njoj. Nikada se nisam prodrao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje. Taj neki moj uticaj kod nje je veliki. To je nešto što neće moći da se otkloni kod nje i naučio sam da imam samo ljubav u odnosu sa njom, da tako gradim taj odnos.

- Prošla je, niste je videli. Neko sam ko ne voli da je predstavlja publici. Ako bude bio momenat da kaže da želi da se bavi javnim poslom, ja ću biti prvi koji će je podržati da to radi. Treba da budemo pametni i da ona sama odluči šta želi da bude. Ja uvek kažem, ona možda sutra bude vajar ili slikar i kaže: „Bože koji ste vi seljaci” - nasmejao se ponosni otac, koji već ima plan kada je penzija u pitanju.

„Kada za to dođe vreme..."

- Ja uredno plaćam svoju penziju, tako da ću verovatno otići, kada bude vreme da odem. Radujem se jer kod mene nije slava nešto što mene ispunjava. To ljudi znaju - otvorio je dušu on, a onda nastavio:

- Mali Rasta smatra da je ovo sada ispravno i da treba da da publici sve što treba. Svoje znanje iz ovog posla šou-biznisa treba da prenese na mlađe ljude i na nešto što tek treba da se desi. Mnogo je njih koji će me naslediti na svoj način.

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/M. P.
 

Reper je, inače, nedavno ponovo posle dužeg vremena „skinuo" dredove po kojima je bio i te kako prepoznatljiv.

- Za mene nije mnogo neobično. Pre pet godina kada se Tara rodila sam se ošišao, to je simbolički bilo. Dredovi su nešto što će sigurno biti moja budućnost, a sada mi prija malo promena - prokomentarisao je on za jedne medije.

Ipak, dok je razgovarao sa predstavnicima sedme sile, postavljeno mu je i pitanje na koje nikako nije želeo da odgovara - vezano za njegovu bivšu suprugu, pevačicu Anu Nikolić, s kojom je u braku i dobio naslednicu Taru.

Zamoljen da da komentar o njoj, njenom ponašanju u poslednje vreme te to što je skoro i izvela njihovu ćerku na binu, sve što je rekao bilo je:

- Živ bio, ćao - i tako je prekinuo čitav intervju.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike