Ovo su pobednici "Nikad nije kasno": Jeziva tragedija obeležila osmu sezonu takmičenja (FOTO)

03.07.2023

09:17

0

Očekuje ih vredna nagrada

Ovo su pobednici "Nikad nije kasno": Jeziva tragedija obeležila osmu sezonu takmičenja (FOTO)
Nikad nije kasno - Copyright ATAImages/ M.M.

Sinoć je održano veliko finale osme sezone popularnog talent-šou programa za pevače senijore - "Nikad nije kasno".

Finalisti koji su se širokom auditorijumu predstavili na velelepnoj sceni i borili se u trci za glavnu nagradu su Miglen Megi Nikolova, Amil Bišćanin, Jelena Mitrović, Dejan Drašković, Jasminka Dujmović, Pavle Vitanov, Nathalie Prijović, Vladimir Stanković Vladica, Aleksandra Saška Rakonjac, Edvin Husarić Edo, Sabina Kaltak, Petar Spasojević.

Prvog pobednika "Nikad nije kasno" birao je stučni žiri, drugog pobednika odabrala je publika SMS glasovima, a trećeg Fejsbuk glasači.

Ovogodišnji pobednik Fejsbuk glasova je Pavle Vitanov iz Makedonije, dok je Sabina Kaltak dobila najviše SMS glasova

Na kraju je proglašen i pobednik od strane stručnog žirija, a to je Petar Spasojević.

Inače, pobednike očekuju posebne nagrade - pesma od najboljih autora i neograničen marketing "Grand" produkcije.

- Svi finalisti doživeli su veliki uspeh zahvaljujući takmičenju u Žikinom projektu, a pobednici će dosta profitirati. Od produkcije će na poklon dobiti po pesmu, kao i reklamu. Zanimljivo je da će oni sve to imati na raspologanju iako neće morati biti u obavezi prema „Grand“ produkciji jer neće potpisivati nikakve ugovore - prenose mediji.

Zbog porodične tragedije htela da odustane

Teške životne priče mnogih takmičara potresle su milione gledalaca, a definitivno najveća tragedija koja je obeležila ovogodišnje takmičenje, jeste porodična situacija takmičarke Nathalie Prijović, čiji se muž ubio, a ona je zbog tragedije želela i da napusti takmičenje.

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno
Natali Prijović

- Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu. Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savest što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična - rekla je veteranka nakon tragedije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike