Pevačica izgubila braću, pa doživela preljubu: U jeku tragedija ostala sama u Americi, a njena životna priča će vas naježiti

07.05.2023

11:13

0

Kristini je muzika pomobgla da se izdigne i nastavi dalje

Pevačica izgubila braću, pa doživela preljubu: U jeku tragedija ostala sama u Americi, a njena životna priča će vas naježiti
Kristina Voicu - Copyright Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Kristina Voicu široki auditorijum oduševila je svojim učešćem u talent-šou programu "Nikad nije kasno", a svojom prepoznatljivom emocijom, bojom glasa i energijom koju emituje na sceni, ostavila je veliki utisak na publiku.

Međutim, ono što je manje poznato, jeste da se iza Kristininog osmeha krije teška životna priča na koju niko ne ostaje imun.

Porodične tragedije joj promenile život

Teška saobraćajna nezgoda u Džordžiji u kojoj je poginuo njen stariji brat, promenila je Kristinin život. Ubrzo nakon ove porodične tragedije, usledio je još jedan šok koji je pevačicu zavio u crno.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Kristina Voicu

Naime, dok se njena porodica oporavljala od preranog gubitka sina i brata, stigao je nalaz da njen mlađi brat boluje od karcinoma. Uprkos nadanju i borbi za njegovo ozdravljenje, za samo sedam meseci izgubio je najtežu bitku, što je njenu porodicu totalno dotuklo.

Prerani gubici najdražih članova porodice ostavile su traumatične posledice na Kristinu i njen život.

Izgubila glas

U Americi je bila prepuštena samoj sebi i teško se nosila sa okolnostima. Zbog tuge za braćom izgubila je i ono od čega je preko okeana i živela, a to je glas. Više nije imala snage da peva i uveseljava ljude, a jedino što joj je davalo snagu i nadu za bolje sutra, jeste ćerka koju je dobila iz prvog braka.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Kristina Voicu

Supruga uhvatila u preljubi

Nakon samo nekoliko godina skladnog braka, usledila je još jedna situacija koji ju je potpuno izbacila iz koloseka. Za samo jedan dan život joj se promenio iz korena, a nakon što je supruga uhvatila u prevari smogla je snage da spakuje kofere i sa ćerkom otpočne novi život.

Kao samohrana majka uspela je da svoje dete izvede na pravi put i ne krije da joj je muzika u tome mnogo pomogla.

Napustila Ameriku

- Hvala Bogu što mi je dao glas, što sam mogla da pevam i da preko nedelje čuvam ćerku, dok su je vikendom drugi čuvali, a ja sam pevala i zarađivala - rekla je svojevremeno Kristina, prenosi Grand.

Ona je nedavno ponovo okrenula novi list, napustila Ameriku i započela novi život u Austrailiji.

Nakon što se proslavila učešćem u talent-šou programu „Nikad nije kasno“, pevačica je objavila nekoliko pesama na srpskom, rumunskom i makedonskom, a poslednji duet izbacila je sa kolegom iz Bon Ami-a, a prateće vokale pevala im je Ivana Selakov.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Kristina Voicu

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike