Rada Manojlović o detaljima raskida sa Milanom Stankovićem: Htela sam da se ubijem, zaljubila sam se u drugog, on je sve saznao

02.07.2023

21:21

0

Pevačica je bila svesna da nikada neće naći nekog kao što je on

Rada Manojlović o detaljima raskida sa Milanom Stankovićem: Htela sam da se ubijem, zaljubila sam se u drugog, on je sve saznao
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović uvek je držala u tajnosti detalje veze, kao i raskida sa kolegom Milanom Stankovićem. Ipak, bez obzira na rastanak, nikada nisu prestali da govore samo komplimente jedno o drugome. 

Ipak, pevačica priznaje, da je njihova veza mnogima bila nezamisliva, zbog različitosti karaktera.

- Ma, on je lik, on je čovek zvezda. Misteriozan, zanimljiv. Mislim da je ljudima bilo jako čudno, što sam ja bila toliko ekstrovertna. Sve idemo, traktor vozimo, hranimo kokoške. Mnogo sam prikazivala sebe u tom nekom narodskom, da kažem, smislu. Kao žena iz naroda. Sebe ne zovem narodna pevačica, nego narodska pevačica. On je uvek ludeo. Sećam se da mi je govorio: „Nemoj to, nemoj to, da se ne zna to, da se krije to. On je bio mističan i to je ljudima bilo, čini mi se, nespojivo - ispričala je Rada.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

Bez obzira kakve priče su kolale, uz njega se osećala sigurno. 

- Svi su ga prozivali i i iz tog razloga nisu mogli da ga povežu sa mnom koja sam kao, znaš...Fatalna. Da, važila sam za fatalnu, kao neku, ono, žensku. Da, da, opasnica. A veruj mi, ja sam to mnogo puta govorila, ja sam se uz njega osećala... Baš onako kako treba. On je meni i tad bio sve. Mislila sam da će to biti kraj života. Bila sam 100 odsto sigurna. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno!

Rada se zaljubila u drugog

- Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Mislim da smo se previše... Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do poslednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega, da ne kažem dete, ali kao da sam moja majka. Može da sam ja izgubila neki osećaj muškarca. Desilo se to da sam se zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Kada sam počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Htela sam da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer se u meni borila ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim. Sa pevačicom ne može da bude svako. Naš posao nije baš idealan - kazala je Rada i dodala: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović i Milan Stanković

- Ne bih samu sebe trpela. Ja da sam možda muško, ne bih neke stvari mogla da podnesem. Otkud znam? Zato je Milan za mene u tom smislu bio idealan. Nije mi lomio krila, on je meni davao motiv, usmeravao me je. I što se tiče stajlinga, i što se tiče pesama. Stvarno mi je želeo najbolje i uvek je bio jako kritičan.

Kako je istakla, uvek je imala podršku od njega, a on nikada nije bio ljubomoran, ali je primetio da među njima nije sve kao pre i da se Rada ohladila. 

Krsto Vulovic/ATAImages
Milan Stanković

Milan je shvatio da se ona ohladila

- Da, nekako znam da je imao slike neke. Neko mu je javio. Imao je fotografije moga auta parkiranog tamo negde. Osim toga, verovatno, i po mom ponašanju...  Osoba sam koja ne može neke stvari da krije. Kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Toliko sam očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze - ispričala je Rada Manojlović u emisiji „Sceniranje“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike