"Sankcionisan je jer nije hteo da ćuti" Katarina Živković o prekidu komunikacije sa Milanom Stankovićem (VIDEO)

28.06.2023

12:49

0

On joj nedostaje na estradi

"Sankcionisan je jer nije hteo da ćuti" Katarina Živković o prekidu komunikacije sa Milanom Stankovićem (VIDEO)
Milan Stanković i Katarina Živković - Copyright ATAImages/Anotnio Ahel

Pevačica Katarina Živković nedavno se pojavila na promociji kod kolege Joce Stefanovića, prilikom čega je u otvorenom razgovoru sa medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam, progovorila na brojne estradne i privatne teme.

Na samom početku razgovora priznaje da je često u grču pred kamerama, iako je više od 15 godina na javnoj sceni.

- Kada nastupam i kada je tu neko od mojih prijatelja ili kada je tu moja porodica, kao da vučem neke traume od malena, oni sada imaju prevelika očekivanja, šta ako sada ne budem dobra ili pogreši. To mi je isto sasvim okej, traje deset do petnaest minuta, dok se oni ne napiju i posle to ni ne vide. Sve je to simpatična trema, jeste da dvadeset godina radim ovaj posao, uvek postoji pozitivna trema, logično je da imaš odgovornosti prema svima, jer moraš da paziš šta izgovaraš i kako sebe predstavljaš - počela je Kaća.

Kako kaže, na privatnom i poslovnom putu joj je sve prilično otežano, jer je perfekcionista.

- Radim na novim pesmama, sve to sporije ide, malo me frustrira. Nije sve do mene, već i do saradnika, a milion i jedna stvar ima, dok sam ja perfekcionista i hoću da sve bude savršeno. Iskreno, to je možda i dobro, jer u poslednje vreme dosta dobrih pevača je izbacilo albume koji kidaju, tako da trebala bih možda i da sačekam da sve to prođe i da se pozabavim svojom karijerom - rekla je Katarina.

Ovom prilikom Katarina se dotakla i brojnih albuma svojih kolega koji su izašli u poslednje vreme.

- Najviše mi se sviđa Tea Tairović, ali i Aleksandra Prijović, iako nisam stigla da preslušam sve pesme. Što se tiče koncerata, uglavnom radim, pošto je vikend, ali otišla bih na koncert Ace Lukasa, i Aleksandre Prijović, ali i svih njih - rekla je pevačica.

Ponosna je što je svoju karijeru započela u talent-šou programu "Zvezde Granda" 2007. godine, u generaciji sa Radom Manojlović i Milanom Stankovićem.

ATAImages/Anotnio Ahel
Katarina Živković

- “Zvezde Granda“ su mi donele popularnost i prepoznatljivost, jer pre tog takmičenja nas niko nije poznavao. Normalno, karijeru, uvek su svi tamo bili uz nas, i davali nam vetar u leđa. Tamo sam dobila prvu pesmu “Kad te ne volim“, koja je i dan danas veliki hit, tek sada je postala jako slušana i vratila se na velika vrata. Da mogu da vratim vreme, opet bih se prijavila - kaže Kaća i ističe ko su po njenom mišljenju najuspešniji takmičari.

- Definitivno su to Aleksandra Prijović, Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović, Milica Todorović, nezahvalno je jer ću nekoga da zaboravim.

"Milan Stanković nedostaje estradi"

Pevačica ističe da jedna osoba iz njene sezone takmičenja, izuzetno nedostaje estradi, a danas je najbliža sa Radom Manojlović.

- Sa Cobetom komuniciram preko Instagrama, mislim da se preselio. Iz svoje sezone sam najbliža u poslednje vreme sa Radmilom. Nisam se čula sa Milanom i mnogo mi je žao, on jako nedostaje estradi - rekla je Kaća i dotakla se povlačenja Milana Stankovića sa javne scene.

- Jednostavno uvek je govorio šta misli, a šta drugi ljudi ne žele da čuju, tako da odmah nije dobro došao. Razumem ga zašto se povukao i zašto mu je svega bilo preko glave, ali to je veliki gubitak za estradu. Njegovi stavovi su ispravni, ali to ne treba izgovarati jasno i glasno, zato je on sankcionisan ili nije želeo da ćuti i samo je izašao iz cele te priče.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović i Milan Stanković

Zabrane na televizijama

Pevačica nikada nije razmišljala o povlačenju, ali jedan period joj je izuzetno bio težak.

- Iznosim svoje stavove zato sam bila sankcionisana od strane nekih televizija, a Instagram mi je bio blokiran neko vreme. Onda shvatiš da ti kao pojedinac, možeš da nastaviš da se boriš i iznosiš svoje stavove, ali žargonski rečeno, onda sam ga "ugasila" što se tiče pevanja i mog posla - iskrena je bila Katarina.

Iako često izgleda glamurozno, Katarina o ceni odeće ne želi javno da priča.

- To mi je jako ružno, iako to ljude zanima, ali bih bila takav debil, kada bih rekla koliko neka stvar na meni košta ili da li je poklon. To mi je katastrofa, bitno mi je da sve lepo stoji - istakla je pevačica.

Šta je Katarina Živković još rekla u intervjuu, detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike