Jovan Stefanović skrenuo pažnju kolegama: Stvari o kojima pevate izazivaju nasilje

30.06.2023

21:55

0

Pevač smatra da osim neprimerenog ponašanja publike, odgovornost snose i izvođači

Jovan Stefanović skrenuo pažnju kolegama: Stvari o kojima pevate izazivaju nasilje
Joca Stefanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovan Stefanović, bivši učesnik „Zvezda Granda” izneo je svoj stav o bahatom ponašanju publike, prvenstveno dece koja su gađala izvođače, negodovala njihove nastupe, a u centru ovakvih neprijatnosti našli su se Senidah, Anđela Ignjatović Breskvica, Ema Radujko, Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući i mnogi drugi.

Kako je Stefanović istakao, pored toga što je ponašanje dece neprimereno i izvođači moraju da brinu o pesmama koje pevaju. 

- Video sam neke nastupe gde mi apsolutno nije bili svejedno. Možda takvi nastupi izazivaju u ljudima neko negodovanje i agresiju. O čemu su te pesme koje oni pevaju? Da se ne lažemo, oni pevaju o površnim stvarima gde su uvek tri stvari obavezne - Droga, alkohol i lake žene, onda separei, kola... Niko od njih to nema. Ni ti klinci to nemaju - kazao je Joca.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovan Stefanović

 

- To je iluzija. To je laž! Ljudi to u pesmama predstavljaju kao neku sreću. Uspeh je da ti imaš roleks, guči majcu, kola, da imaš dobru ribu pored sebe. To nije uspeh! Same te stvari negde izazivaju nasilje - ispričao je Stefanović u emisiji Puls Srbije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike