Breskvica ostala bez cipela, gađali je u glavu dok je pevala... Njen dečko svemu bio svedok sa svojom i njenom porodicom: Drama! (VIDEO)

26.06.2023

11:15

0

Dala je sve od sebe da se pojavi na „Music Week-u"

Breskvica ostala bez cipela, gađali je u glavu dok je pevala... Njen dečko svemu bio svedok sa svojom i njenom porodicom: Drama! (VIDEO)
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright Printscreen 24sedam TV

Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je prekinula nastup napola, pa jedan i odložila zbog lošeg zdravstvenog stanja. Onda, učinila je sve što je bilo u njenoj moći samo da se vrati na noge, pa izađe pred svoje brojne fanove koji su došli da je slušaju u okviru „Music Week-a".

Pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, Breskvica je istakla kako ima tremu jer joj je došla porodica s dečkom i njegovim članovima porodice. Upitana kako, sa druge strane, reaguje na česta spajanja i, generalno, pisanja o njenom nekadašnjem izabraniku Mihajlu Veruoviću Vojažu, odgovorila je - da reakciju nema.

Mihajlo Veruović Vojaž, ATAImages/ Antonio Ahel
 

U trenutnoj ljubavi joj je super i maksimalno uživaju zajedno, što vas i detaljnije čeka u videu koji sledi.

Kasnije, sudeći po njenim Instagram „storijima", obavestila je fanove kako će morati da produži svoj oporavak. Takođe, susrela se s istim problemom kao i njen bivši, Vojaž, što je mnogima bilo šokantno kako da vide, tako i da o tome slušaju.

Anđela Ignjatović Breskvica, Instagram screenshot / brrrreskvica
 

- Tek sam sad legla, zdravstveno stanje katastrofa. Hvala do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali. Srce mi je puno. Takođe, jako sam tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem pevača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je - dodala je uz emotikon smeha do suza pa, između ostalog, uputila javnosti još jedno veliko hvala.

Podsetimo, nekolicina iz publike napravila je isti problem Vojažu, Nućiju, a šuška se i Senidi. Oni su dali sve od sebe da nikako ne odreaguju na ovaj potez nevaspitanih pojedinaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike