Vojaža pogodili flašom u glavu tokom nastupa: Neočekivano odreagovao na nekulturu - usledilo i gađanje Nućija (VIDEO)

25.06.2023

20:45

0

Tviteraši žestoko osudili potez nekulturnih tinejdžera

Vojaža pogodili flašom u glavu tokom nastupa: Neočekivano odreagovao na nekulturu - usledilo i gađanje Nućija (VIDEO)
Vojaža pogodili flašom u glavu - Copyright Printscreen/TikTok/jakee558

Protekle dve večeri na beogradskom Ušću održana su prva dva dana festivala moderne muzike "Belgrade Music Week 2023", u okviru kog su pred hiljadama posetilaca nastupili najpopularniji izvođači mlađe generacije.

Izvođači među kojima su Senidah, Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, Mahrina, Amna, Stefan Đurić Rasta, Rimski i Korona ostavili su više nego dobar utisak na hiljade fanova, koji su bili u transu uz njihove najveće hitove.

Iako je atmosfera dovedena do usijanja, pojedi članovi publike pravili su problem, gađavši Vojaža i Nućija tokom zajedničkog nastupa na velikoj sceni, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Vojaž i Nući su nastupili, a u trenutku kada su najavljivali svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradu, usledila je neprijatnost. Naime, dok je Nući govorio, iz publike je poletela plastična flaša pravo u Vojaževu glavu, našta je on imao interesantnu reakciju. U prvi mah se šokirao, a potom se nasmejao i ostao pribran.

Nakon njega, s leđa je identičnim predmetom pogođen i njegov kolega sa kojim je delio scenu, Nući, koji se trudio da ostane pribran i ne odreaguje na neukusni potez pojedinca i publike. Kako je sve to izgledalo i kako su mladi treperi reagovali na nekulturu, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Ovaj potez nevaspitanih pojedinaca iz publike korisnici društvenih mreža žestoko su osudili. 

- Šta je sa ljudima i njihovim gađanjem na nastupima? Je l' ste kulturu ostavili kod kuće pre nego što ste izašli ili je uopšte i nemate? - zapitao se jedan tviteraš.

Osim Vojaža i Nućija, spekuliše se da je i Senidah doživela isti peh tokom sinoćnjeg nastupa, koji se navodno nije dopao nekolicini tinejdžera, koji su to pokazali na najgori mogući način, gađavši je flašicom.

ATAImages/M. P.
Senidah

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike