Eli Gulding „na mišiće" rešila da sačuva brak: Problema joj i preko glave, ali za razvod neće ni da čuje! (FOTO)

01.07.2023

07:59

0

Sinu su maksimalno posvećeni, ali ne i jedno drugom

Eli Gulding „na mišiće" rešila da sačuva brak: Problema joj i preko glave, ali za razvod neće ni da čuje! (FOTO)
Eli Gulding - Copyright Profimedia

Eli Guldin i njen suprug Kaspar Džopling navodno su se na izvesno vreme rastali, zbog problema koji su im se nagomilali u braku. Par koji se venčao 2019. godine, pa 2021. dobio i sina Artura, dečaku je maksimalno posvećen.

Međutim, jedno drugom baš i nisu, brije strani mediji.

Eli i Kaspar počeli su da izlaze 2017, pa ju je on već 2018. upitao da se uda za njega. Tada im je skupa bilo drastično drugačije - veruje se zbog „kiselih prozora koje je plasirala tamošnja štampa, videvši ih nedavno u jednoj od sad izuzetno retkih šetnji po Londonu", prenosi „Mirror". Osim što su delovali neraspoloženo, išli su prilično udaljeni jedno od drugog, u jeku priča o tome kako im je brak „na klimavim nogama".

Razdvojenost je, inače, usledila posle nekoliko meseci haotičnog poslovnog rasporeda supružnika. Svakako, tu su za malog Artura i podižu ga udruženim snagama. Žive i dalje u istoj kući i nadaju se da je u pitanju samo „težak period koji će vremenom prebroditi".

- Imaju oni već neko vreme i uspona, a i padova. Ali, nema ni reči o razvodu, sigurni su da su jedno za drugo, posebno zbog sina. Možda sad „svako tera svoje", ali Artur njih i te kako povezuje - objašnjavao je izvor za „The Sun", pa dodao da nikakva teća osoba „nije u igri".

Eli Gulding i Kaspar Džopling, Profimedia
 

Predstavnici Guldingove, kao i Džoplinga, još se akonto ove priče nisu oglasili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike