Glumica iz „Očajnih domaćica“ imala očajan ljubavni život: „Znam dan kada je naša ćerka začeta jer smo te godine samo jednom imali seks“

12.04.2023

22:45

0

Teri kaže da je od početka zabavljanja sa Džonijem sve ličilo na prijateljstvo, a ne na ljubav

Glumica iz „Očajnih domaćica“ imala očajan ljubavni život: „Znam dan kada je naša ćerka začeta jer smo te godine samo jednom imali seks“
Teri Hačer - Copyright Profimedia

Životna priča glumice Teri Hačer, javnosti poznata po ulozi u seriji „Očajne domaćice“, je oduvek intrigirala javnost. Više puta je pričala o traumama koje vuče iz detinjstva, a sada je otvorila dušu o svom emotivnom životu. 

Naime, Teri se udavala dva puta. Prvi - za Markusa Litholda, ali ta ljubav nije opstala, te su se kroz godinu dana razišli. 

Profimedia
Teri Hačer

 

Drugi put se udala za glumca Džona Tenija, ali ni njihova ljubavna priča nema srećan kraj.  

Teri je sa Džonom dobila ćerkicu Emerson, posle tri godine braka, a o ljubavnim trzavicama u braku sa Tenijem je govorila više puta. 

- Znam tačno dan kada je Emerson začeta jer smo Džon i ja te godine samo jednom imali seksualni odnos. On je odbijao da spava sa mnom, čak i na našem medenom mesecu, tako da je taj odnos od početka više bio prijateljstvo nego ljubav - rekla je Teri, prenosi „Vanity Fair“.

Razvod je bio neminovan, kaže glumica. 

Profimedia
Teri Hačer

- Znala sam da prvo moram da budem zadovoljna žena kako bih mogla biti dobra majka i to je presudilo - ispriča je Teri, te otkrila da je tokom brakorazvodne parnice, sud podelio imovinu na pola, iako je ona imala više od njega.

- Njemu, koji nikada nije bio tu, nikada nije ništa uradio za nas, otišlo je pola mojih teško zarađenih para i to nije fer - kazala je ona ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike