„Više mi je muka od priča o razvodu!" Nikolina Kovač podvukla crtu: Bilo je kriza, ali kod koga ih nema?!

25.12.2022

18:35

0

Pevačica naglašava da je sve ružno bilo, pa prošlo, te da nema razloga „vraćati filmove"

„Više mi je muka od priča o razvodu!" Nikolina Kovač podvukla crtu: Bilo je kriza, ali kod koga ih nema?!
Nikolina Kovač i Saša Kapor - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Poslednjih godina često se „poteže" tema izvesne bračne krize, kroz koju navodnoprolaze Nikolina Kovač i Saša Kapor. Pevačica je gostujući u jednoj emisiji zato sada rešila da stavi tačku na spekulacije i naglasi da je to sve u stvari - sastavni deo svakog odnosa.

Između ostalog, ona je progovorila i o tome kako bi se ponela ukoliko bi njeni i Sašini najmlađi rešili da krenu njihovim stopama.

- Saša ne bi voleo da se ona (ćerka Nikoleta) odluči za ovaj posao, ali ako bi odlučila, naravno da bi je podržali. On (suprug) je u ovaj posao ušao još kao dečak, sa 17 godina. Ali mi se uvek pojavljujemo zajedno, bolje se razumemo, ta je prednost - rekla je Nikolina u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavila o priči o razvodu koja je već neko vreme prati.

„Ma, ne daj Boe da se to desi!"

- Meni je muka više od priče o razvodu. Nedavno je izašao ponovo taj isti članak, to je vest koja se ponavlja deset godina. Ne daj Bože, da se to desi, mi ćemo to reći javno, transparentno, jer smo javne ličnosti. Oni koji su javne ličnosti imaju tu vrstu obaveze. Imam utisak da nema ništa zanimljivo kod mene, pa me samo o tome pitaju - izjavila je, pa zaključila rečima:

- Imali smo manje lepe trenutke, ali to u svakom odnosu postoje, nigde nije idelano, svuda postoje manje lepi trenuci. Ja sam rekla kad su me pitali, ali verovatno zbog toga što sam pričala da smo imali neku vrstu krize, sad me to stalno pitaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike