Žena fudbalera rešila da se razvede i ojadi ga za milione: Evo šta o njoj treba da znate i kako se „razbila" u sporu s nevernim sportistom!

19.04.2023

07:45

0

Bračna sreća „poslužila ih je" tri godine

Žena fudbalera rešila da se razvede i ojadi ga za milione: Evo šta o njoj treba da znate i kako se „razbila" u sporu s nevernim sportistom!
Hiba Abuk - Copyright Profimedia

Vest da se fudbaler Pari Sen Žermena, Ašraf Hakimi, razvodi od supruge Hibe Abuk zbog optužbi za silovanje koje je on negirao, odjeknula je nedavno poput prave bombe. Lepotica koja mu je rodila dva sina Amina i Naima, odlučila se na rastanak u martu, pošto je u njega upereno prstom da je pokušao da napastvuje dvadesetčetvorogodišnju devojku.

Ubzo, međutim, priča je „srušila internet" - kada je Hiba tražila i pola njegove imovine, pa saznala da on u stvari nema ništa. Sve je, naime, prepisano na njegovu majku, pa se sluti da će iz čitavog cirkusa Hakimi još i da profitira. Tu informaciju fanovi željno išekuju da čuju, uzimajući u obzir da je Hiba na Tviteru trenutno „obeležena" kao zla žena koju samo pare interesuju. Fudbaler, sa druge strane, ima mnogo jaču podršku, ali narod se ipak „lomi" jer ne može posebno hrabro da stane uz čoveka kog prate šuškanja da je napasnik, bez obzira na to što je optužbe brzo „ugasio". 

Hiba Abuk i Ašraf Hakimi, Profimedia
 

Ko je Hiba?

Hiba Abuk je španska glumica, rođena 30. oktobra 1986. godine. Javnosti je poznata po raznim ulogama iz tamošnjih televizijskih serija, posebno kao Fatima iz „El Principe". Roditelji su joj iz Tunisa. Veoma je praćena i na društvenim mrežama, a 2014. na „Cosmopolitan beauty awards-u" nagrađena je kao „ikona lepote".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

 

Hakimiju je sudbonosno „da" izgovorila u februaru 2020, pa sada, svega tri godine kasnije, prolazi kroz pravi pakao zbog optužbi za silovanje posle kojih je i rešila da ga ostavi. Incident se, prema navodima stranih medija, dogodio krajem ovog februara, uoči meča između PSŽ i Marseja. Žena koja je u fudbalera uperila prstom istakla je u razgovoru s nadležnima da je Ašrafa upoznala sredinom januara preko Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

 

Posle dana i dana dopisivanja, pred pomenuti meč je otišla kod njega u apartman. Policija sada ispituje šta se tačno dogodilo. Hiba je za sve to vreme s decom bila u Dubaiju.  

Kako je Hiba zavolela Ašrafa

Glumica je fudbalsku zvezdu iz Maroka prvi put srela 2018. godine. Tada, fotografisala se za „Vogue Arabia", a on je igrao za Real Madrid i živeo u Španiji. Godinu dana kasnije, u junu, prvi put su se pojavili zajedno na jednom humanitarnom događaju u glavnom gradu te zemlje. Da su u vezi - obelodanili su avgustu, putem društvenih mreža. Godine 2020. usledilo je tajno venčanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

 

U jeku drame vezane za navodno napastvovanje i neverstvo, Hiba je brzo rešila da se razvede i potraži deo njegovih miliona. Naišla je, međutim na ogroman šok, pošto je saznala da je fudbaler gotovo sve što ima prepisao na majku. Čak 80 odsto njegovog kapitala, prema pisanjima tamošnjih medija, pripada Sadiji Maut.

Iz tog razloga, on u očima zakona nema ništa i neće joj plaćati ni alimentaciju, iako za samo mesec dana od PSŽ-a „uzme" po milion evra. Šta više, trebalo bi još i da se opari za njenu polovinu jer kuća, kola, čak i nakit pripadaju Sadiji koju je javnost bolje upoznala za vreme Mundijala. Na jednoj utakmici, poznati sin je bio dotrčao do nje, zagrlio je i poljubio, a fotografije emotivnog trenutka brzo su obišle ceo svet.

Prekinula tišinu

Hibu je saznanje da je njen suprug još godinama unazad rešio da sve „stavi" na majčino ime prilično zateklo. U jeku čitavog skandala ostala je bez reči na oko nedelju dana, pa onda prekinula tišinu porukom koju je podelila na Instagramu i u kojoj se, prema navodima, pronašla.

- Zapamtite, ne možete sve u životu da držite pod kontrolom, ali kako na šta reagujete, možete. Otpustite potrebu za savršenstvom i prigrlite lepotu trenutka u kom ste. Verujte da imate podršku univerzuma - glasi poruka koju je „šerovala", a za koju svi veruju da je još jedna od njenih reakcija na „sos u kom se trenutno kupa".

Hiba Abuk, Instagram screenshot / hiba_abouk_
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike